Laura Cosoi face chef după nuntă. Şi poate şi un bebeluş!

Vedeta şi iubitul ei, omul de afaceri Cosmin Curticăpean, s-au căsătorit sâmbătă, la catedrala romano-catolică din Iaşi, apoi au dansat până în zori la Conacul Polizu, împreună cu invitaţii lor. Sâmbăta viitoare, cei doi o vor lua de la capăt, întrucât vor organiza o petrecere şi la Târgu-Mureş, oraşul natal al mirelui.

La cununia civilă, desfăşurată în aer liber, la conac, Laura Cosoi a purtat o rochie de la Sisters şi a avut un buchet alb creat de Andreea Baniță, iar în fața altarului a păşit într-o rochie de mireasă clasică, cu 10.000 de cristale Swarovski, creată de Stephan Pelger. Client de mulți ani al stilistei Adina Buzatu, Cosmin a ales pentru ambele ocazii un smoching al unui brand italian de la magazinul acesteia, scrie www.ziarulring.ro.

Ea le-a arătat prietenilor care îi citesc blogul mai multe fotografii din biserică, dar și de la cununia civilă, iar luni a postat pe Faceboook una dintre cele mai frumoase imagini cu ea în rochia de mireasă.

Întrebată despre luna de miere, vedeta a spus că nu a stabilit unde vor pleca.

În schimb, a vorbit despre perspectiva de a deveni mămică: "Nu ştim deocamdată destinația, însă vrem undeva la căldură, un loc liniştit, fără obiective de vizitat, în care să stăm degeaba şi să ne facem planuri. Momentan n-am discutat despre copii, însă la întoarcere vom vedea dacă în plan e inclus şi un bebeluş", a declarat ea pentru Ring.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod