Laura Cosoi a gatit sanatos pentru Transfagarasan

Laura Cosoi a fost invitatul principal al  primei editii  “Gatim pentru Transfagarasan”, ce a avut loc langa Catatea Poenari,( 38 de kilometri de Curtea de Arges), pe celebrul drum Transfagarasan, la hotelul Valea cu Pesti.

Vedeta a reusit sa se remarce printre jurnalisti si bloggeri culnari care au dorit sa isi arate talentele de bucatari in peraparera unor mancaruri numai din peste. Din meniu nu a lipsit calcanul, pastravul- “pestele-vedeta” de la Valea cu Pesti, somonul si nu in ultimul rand fructele de mare.

Dupa competitia culinara, Laura Cosoi s-a bucurat de frumusetea peisajelor din zona Lacului Vidraru si a muntilor Fagaras, loc minunat in care se afla, la o altitudine de 875 metri hotelul Valea cu Pesti.

Laura a fost de-a dreptul fascinata de frumusetea locului si a spus ca se va intoarce aici ori de cate ori timpul ii va permite: “ Esteo zona cu adevarat fascinanta.
Peisajul iti ofera o panorama minunata, asadar ma voi intoarce la Valea cu Pesti sa ma bucur de minunatiile naturii si de aerul curat cand timpul imi va permite acest lucru.”
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod