Lansarea papusii Cleopatra

Facebook Twitter Comenteaza
Lansarea papusii Cleopatra

Peste 500 de oameni (copii si adulti) s-au adunat sambata in fata hypermarketului Carrefour Orhideea, cu mai bine de doua ore inaintea inceperii evenimentului. Cu totii, foarte emotionati si nerabdatori sa o vada pe Cleopatra, ale carei aparitii in public sunt rare.

Alaturi de Cleopatra si tatal sau, solistul Pavel Stratan, au mai fost prezenti Dan Popi, directorul casei de discuri Cat Music, producatorul primului album al micutei artiste - "La varsta de 3 ani" si fetita din cel mai recent videoclip al Cleopatrei, "Noapte buna".
Aceasta a fost ocazia perfecta in care cele doua fetite au facut cunostiinta, cadrele din videoclip in care apar cele doua protagoniste fiind filmate separat.

Un cordon format din 12 bodyguarzi a asigurat securitatea pe parcursul evenimentului, insa abia-abia au putut tine in frau multimea adunata in fata standului de autografe. Cleopatra a acordat autografe mai bine de doua ore, stand de vorba cu fiecare copil care se oprea, cu papusa in brate, la masuta special amenajata pentru eveniment.

Au existat multe fetite imbracate in celebra rochita rosie cu buline albe, demonstrand ca deja Cleopatra a lansat o moda.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod