Lansare de succes al celui mai nou videoclip YellLow

Joi, 21 februarie, Club Control s-a colorat în galben cu ocazia unui eveniment foarte special pentru muzica underground românească. Lansarea celui mai nou videoclip al trupei YellLow, „Scream”, a fost întâmpinată cu strigăte si entuziasm de cei prezenţi la concert. Prieteni, fani şi curioşi, aceştia au umplut Sala Berlin a Clubului Control şi au dansat împreună pe ritmurile celor mai pasionante melodii electro-soul.

În deschiderea concertului, Charisma String Quartet a reamintit publicului de balurile de epoca, elegant si primitor.  Membrii YellLow au fost însoţiţi pe scenă de invitaţi de seama, printre care şi Andrei Popa(chitaristul Loredanei Groza), Alexandru Cotoi (Morandi, SonicHouse, MihaiRistea) şi Rareş Bartoş(Shadowbox).  După un început de poveste, noir Alice in Wonderland, cu videoclipul „Crimson”, YellLow face pasi repezi spre lansarea primului album, iar "Scream" este conceptul audio-vizual care sigur va intoarce capete. Piesa este o productie Alex Cotoi si un featuring cu MC Kluster (Rares Bartos - Shadowbox). Videoclipul este o productie FulgMedia.

Proiectul YellLow a luat naştere prin fuziunea a două concepte opuse: yell (digital, sharp) şi low (bass, down tempo). Trupa se încadrează în aria muzicii electronice, conţinând o mulţime de elemente stilistice, de la trip-hop la experimental, pop, alternativ, dub, soul. „Le vom da prietenilor nostri suc de lămaie, ca să se strâmbe şi apoi să ceară şi mai mult, să ţină minte acel aftertaste dulce-acrişor, yell-low.” (Andi)

Vă invităm la următoarele concerte YellLow pentru a vă gusta din experienta live,si vă lăsăm în compania celei mai noi piese, „Scream”.

YellLow - Scream feat Kluster:

 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod