Lana del Rey va cânta în cimitir

Cântăreața și compozitoarea americană, care și-a anulat mai multe recitaluri din motive de sănătate, va susține două concerte în data de 17 și 18 octombrie într-un cimitir din Hollywood.
"Forever cemetery" din Hollywood este locul ales de Lana del Rey pentru a-și susține show-ul. Evenimentul a fost anunțat pe pagina de internet a cimitirului, în care se odihnesc rămășițele fondatorilor Hollywoodului și ale altor vedete internaționale, informează ABC, citat de Agerpres.

Printre cei care se odihnesc aici se numără celebrul Dee Dee Ramone (fondator al trupei Ramones), Tom Kennedy și mulți actori mai mult sau mai puțin cunoscuți. Cimitirul a mai fost scena unor concerte în care au performat David Bazan, Andy Scott și mai recent The Spoon.


Sunt primele date confirmate de Lana del Rey, după suspendarea turului său european "din motive medicale independente de voința sa", potrivit comunicatului difuzat în urmă cu câteva zile. Lana Del Rey și-a lansat al doilea album "Ultraviolence" în iunie, după celebrul "Born to die" apărut în 2012.


Foto: AFP/Mediafax
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod