Lady Gaga: "Vreau un copil, dar tatăl lui trebuie să fie italian"

Cântăreaţa americană a declarat într-un interviu recent că îşi doreşte să devină mamă prin inseminare artificială.

Cântăreaţa americană a declarat într-un interviu recent că îşi doreşte să devină mamă prin inseminare artificială.

Lady Gaga vrea să aibă un copil, însă, spre surprinderea actualului ei iubit, care este american, artista a spus că tatăl bebeluşului trebuie neapărat să fie italian. Totodată, artista a precizat că preferă să devină mamă prin inseminare artificială, anunţă cotidianul britanic "Daily Mail", citat de Mediafax.
Actualul iubit al cântăreţei este modelul şi actorul Taylor Kinney, un american născut şi crescut în oraşul Neffsville din statul Pennsylvania.

La vârsta de 25 de ani, Lady Gaga, al cărei nume real este Stefani Germanotta, este renumită pentru discreţia pe care o păstrează în legătură cu viaţa ei privată.

Marţi însă, ea a declarat pentru postul spaniol Radio Ibiza că se află în căutarea unui partener cu care să conceapă un copil, iar acel partener trebuie să fie italian. "Îmi doresc un copil de la un donator italian - din Sicilia, dacă este posibil", a declarat artista americană.

Tatăl cântăreţei, Joseph Germanotta, care deţine un restaurant la New York, este originar din satul Naso din Sicilia.

Taylor Kinney şi Lady Gaga s-au cunoscut în timpul filmărilor pentru videoclipul piesei "You And I", turnat în septembrie 2011, în care modelul american a interpretat rolul iubitului cântăreţei.
După acel videoclip, în care există şi scena unui sărut fierbinte între cei doi protagonişti, Lady Gaga şi Taylor Kinney au apărut de multe ori împreună în public.
Cu toate acestea, atunci când a fost întrebată de reporteri, în octombrie 2011, despre viaţa ei amoroasă, cântăreaţa americană a răspuns: "Ştiţi prea bine că nu vorbesc despre viaţa mea amoroasă; sunt însă foarte fericită".

În mai puţin de trei ani de carieră, Lady Gaga a câştigat numeroase premii, printre care cinci Grammy (din 12 nominalizări), a stabilit două recorduri mondiale şi a înregistrat vânzări de peste 23 de milioane de exemplare din albume şi 64 de milioane din single-uri.
Billboard a numit-o "artistul anului" 2010 şi "cel mai bine vândut artist al anului 2010", notează Mediafax.

Lady Gaga a ocupat locul 73 pe lista celor mai influenţi oameni ai decadei 2000, a fost inclusă în Topul 100 al celor mai influenţi oameni din lume întocmit anual de revista Time, iar Forbes a introdus-o pe lista celor mai puternice celebrităţi de pe Glob. Tot editorii revistei Forbes au situat-o pe locul 7 pe lista lor anuală a celor mai influente femei din lume.
Pe 6 noiembrie, la gala MTV Europe Music Awards, Lady Gaga a fost marea câştigătoare a serii, fiind recompensată cu patru trofee.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod