Lady Gaga: "Prefer să fiu grasă decât superficială"


Cântăreaţa americană a declarat că preferă să fie "grasă decât superficială", după ce mai multe fotografii ale sale, publicate pe contul de Instagram, au atras comentarii negative legate de silueta ei.

Lady Gaga a declarat că preferă să fie "grasă decât superficială", după ce mai multe fotografii ale sale, publicate pe contul de Instagram, au atras comentarii negative legate de silueta vedetei, anunţă site-ul contactmusic.com, citat de Mediafax.

M-am luptat cu o tulburare de alimentaţie timp de zece ani, aşa că iau subiectul ăsta foarte în seriosLady Gaga
Vedeta pop americană, care a recunoscut în trecut că greutatea sa fluctuează din cauză că iubeşte mâncarea italiană, a dat replici acide criticilor siluetei sale, după ce o serie de fotografii care o prezentau într-un costum de baie de culoarea pielii a atras comentarii negative pe platforma de partajare de fotografii Instagram.

Una dintre fotografii, realizată în Dubai, avea ca explicaţie textul: "Mândră la orice mărime, pentru că interiorul contează.
În plus, contează foarte mult cum pozezi! Întrebaţi fotomodelele!
". După ce a primit şi susţinerea unui fan, cântăreaţa de 28 de ani a scris pe Twitter: "Prefer să fiu grasă decât superficială!".

Un alt fan al vedetei a scris: "Sincer, nu îmi pot imagina cum ar fi să primesc comentarii despre greutatea mea în fiecare zi. Cât de jignitor şi degradant! Gaga e perfectă, aşa că lăsaţi-o în pace". Acest comentariu a făcut-o pe artistă să răspundă: "Toată ziua, în fiecare zi. Şi ce dacă uneori am burtă, uneori nu am? Sunt oameni care mor de foame în lume, dar cui îi pasă?".

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod