Lady Gaga, la un pas de a fi arestata in Rusia

28 Aprilie 2009
Facebook Twitter Comenteaza
Lady Gaga, la un pas de a fi arestata in Rusia

In timpul unei calatorii in Rusia, Lady Gaga mai avea putin pana la a fi arestata pentru ca era imbracata in piele, informeaza femalefirst.co.uk.

Cantareata a fost abordata de doi politisti in timp ce vizita Catedrala Sfantul Vasile din Moscova. "Au incercat sa ma aresteze in Rusia, pentru ca purtam haine din piele", a declarat Lady Gaga pe pagina sa Twitter.

Cantareata, in varsta de 23 de ani, este recunoscuta pentru tinutele sale excentrice si este deseori vazuta purtand lenjeria intima ca piesa de "rezistenta" a tinutei.

"Eram la Festivalul Lollapalooza din Chicago si un politist a venit la mine si mi-a spus ca pantalonii pe care ii port sunt prea scurti. De fapt, nu erau deloc pantaloni, dar el s-a suparat si am primit o citatie. Toti cei din jur vedeau o fata pe jumatate goala strigand 'Asta e moda! Sunt artista!'", a povestit cantareata o experienta asemanatoare celei din Rusia.

Lady Gaga nu este singurul star care starneste reactii negative din cauza aspectului.
Muzicianul Joel Madden, de la trupa rock Good Charlotte, a fost obligat sa isi acopere bratele pe durata unui zbor din Londra, la insistentele unui angajat British Airways, pentru ca are prea multe tatuaje.

Joel, iubitul lui Nicole Richie, s-a aratat indignat pe pagina sa Twitter:  "Inca nu imi vine sa cred ca Brit Air ma discrimineaza pentru tatuajele mele. Nu am mai auzit asa ceva. Tipul acela era de-a dreptul dezgustat de mine. Voi face o plangere!"


Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Anamaria pe 24 Iun 2010, 13:37
    Lady Gaga

    Lady gaga e superrrrr.........imi plac la nebunie hiturile ei......hhh

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod