"Lacrimi de Fericire" a lui Pepe este piesa primului dans in 2014

”Lacrimi de Fericire” este melodia momentului special pe care Pepe l-a pregatit pentru nunta lui, moment dedicat in totalitate Ralucai, sotia artistului.

Este singura piesa pe care Pepe a intepretat-o integral in acea seara de exceptie iar fanii s-au putut bucura si trai emotia in acelasi timp cu cei prezenti la eveniment fiindca a fost urcata pe contul de YouTube in chiar acele clipe.

“Lacrimi de Fericire” este scrisa integral de catre Pepe atat partea de compozitie cat si versurile apartinandu-i. Artistul rezuma in putin peste 4 minute tot ceea ce traieste din plin in aceste zile, “cele mai fericite zile” din viata lui.

Piesa a fost primita foarte bine de catre public si de catre fanii artistului.

Pe langa mesajele de sutinere si felicitare, Pepe a primit mai multe cereri pentru ca “Lacrimi de Fericire” sa devina melodia primului dans iar el a fost invitat sa o interpreteze in deschiderea mai multor nunti ce vor avea loc la sfarsitul verii si in toamna acestui an.

“Ziua nuntii a fost cea mai fericita zi din viata mea. Am parte in toata aceasta perioada de clipe extrem de frumoase. Ma simt implinit, ma simt iubit, o am alaturi pe Raluca, pe Maria, familia si foarte, foarte multi prieteni.
:) Avand aceasta stare si traind aceste lucruri, ideea de a face “Lacrimi de Fericire” a venit de la sine si la fel s-a intamplat si in ceea ce priveste partea de compozitie, muzica si versuri. Neasteptat dar foarte onorant in acelasi timp sunt cererile si invitatiile primite de a canta “Lacrimi de Fericire” in deschiderea nuntii pentru mai multe cupluri ce se vor casatori anul acesta. Ei vor ca piesa mea si a Ralucai sa devina melodia primului lor dans si acest lucru nu poate decat sa ma bucure foarte mult si imi da un sentiment de implinire profesionala.”

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod