La Zaragoza, Sistem i-a facut pe spanioli sa exclame: "Muy Chingon!"

Facebook Twitter Comenteaza
La Zaragoza, Sistem i-a facut pe spanioli sa exclame:

Cateva mii de oameni au asistat la cel mai lung concert din cariera Sistem, care a durat aproximativ o ora si jumatate, pe 1 septembrie la ExpoZaragoza 2008. Expozanti, turisti, organizatori s-au strans in fata celei mai mari scene din complexul expozitional pentru a-i admira pe baieti, dotati cu un intreg arsenal de show: lasere, flacari, flexuri, butoaie, schele etc.

Programul a inclus atat piesele de percutie pura ale trupei, cat si hit-urile purtand semnatura Sistem. Inainte de "Let Me Try", grupul a multumit pentru cele 12 puncte acordate de Spania in finala Eurovision din 2005.
Delegatia Romaniei a sustinut trupa pe tot parcursul concertului, agitand drapelul national, care a fost preluat ulterior de membrii trupei, expus pe butoaie si apoi fluturat cu mandrie in momentul in care acestia isi luau ramas bun de la publicul din Zaragoza.

Sesiunea de autografe a durat minute in sir. Alaturi de turistii care abia acum descopereau trupa erau si romani foarte fericiti de o astfel de reprezentare, cu nostalgii si bucuria de a-si auzi limba materna cantata pe o scena imensa.

O surpriza a fost asaltul unui grup de asiatice asupra baietilor de la Sistem.
Fetele voiau autografe, pupici si imbratisari. Cel mai curtat a fost Cici, dar tot el a fost si cel mai rezervat, avand in vedere nunta care se apropie (27 septembrie).

Alta surpriza a fost prezenta in public (si mai apoi in culise) a unui reprezentant al Ministerului Culturii de la Budapesta, care le-a facut baietilor invitatia de a participa la Festivalul de la Sziget de anul viitor.

Tehnicienii spanioli care au asigurat conditiile pentru desfasurarea concertului au tinut sa-i felicite personal pe fiecare dintre membrii Sistem si si-au exprimat admiratia intr-un mod original pentru noi, firesc pentru ei: "muy chingon!" ceea ce in romaneste s-ar putea traduce prin "marfa!" sau "foarte tare!".

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod