La Prima TV incepe un nou sezon de "Schimb de mame"

Facebook Twitter Comenteaza

Din 31 august, familiile fac din nou "Schimb de mame", la Prima TV, de la 20.30. In cele 7 sezoane complete de pana acum ale "Schimbului de mame", s-a ajuns in toate judetele si resedintele de judet din tara, de la capitala, pana la cele mai indepartate comune si sate.

Au fost 112 editii, iar numarul total de mame participante la emisiune este de 224, acestea fiind selectate dintr-un numar aproximativ de 1800 de mame care au dorit sa participe.

Pentru realizarea celor 112 editii, incluzand prospectiile si aducerea mamelor inapoi acasa, s-au parcurs mai mult de 600.000 de kilometri si s-au consumat peste de 50.000 litri de combustibil.

Selectia mamelor si culegerea informatiilor premergatoare filmarilor propriu-zise s-au realizat de catre redactori in aproximativ 5.000 ore de convorbiri telefonice.

Pentru realizarea tuturor emisiunilor a fost nevoie de aproximativ 900 de zile de filmare si vizionarea de catre producatori a aproape 7000 de casete de material brut.

Nu in ultimul rand, de-a lungul celor 7 sezoane ale emisiunii "Schimb de mame”, si-au unit destinele 12 cupluri participante, necasatorite la data inceperii filmarilor.


Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod