La MTV, "Juvies" prezinta cazurile unor dependenti de droguri!

Facebook Twitter Comenteaza
La MTV,

Sambata, 16 august, si duminica, 17 august, de la ora 10.00, MTV difuzeaza noi cazuri impresionante din “Juvies", show-ul care prezinta povestile de viata ale tinerilor delincventi. De data aceasta, MTV lupta impotriva drogurilor care ii determina pe pusti sa comita faradelegi si sa sfarseasca la centrul de corectie, schimbandu-si pentru totdeauna viata.
 
Karissa are doar 17 ani, dar este deja de mult certata cu legea. Satula de traiul cu parintii adoptivi si de "cicaleala", fata fuge de acasa la o prietena, si se apuca de consumat tot felul de substante interzise.
Prinsa de politie, Karissa este dusa in arest la centrul juvenil, fiind astfel obligata sa plateasca pentru greseala ei.

Duminica, MTV arata si consecintele mai grave ale consumului de droguri! RJ este un tanar de doar 16 ani care este dependent de droguri. Acesta ii fura pastilele de anxietate ale mamei sale si sufera o supradoza. Baiatul nu isi mai aminteste nimic, insa este gasit de politie dormind intr-o casa straina, asa ca este arestat pentru furt.

MTV "Juvies" prezinta cazurile impresionante ale tinerilor americani, dar si modul in care acestea sunt solutionate de politie, psihologi si judecatori.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod