Alex canta in deschiderea concertului Shaggy

Facebook Twitter Comenteaza
Alex va canta in deschiderea concertului starului jamaican Shaggy, eveniment care are loc pe 29 august 2008, pe plaja Hotelului Mamaia.

Hituri arhicunoscute precum "Oh Carolina", "Boombastic" si "Hey Sexy Lady" vor putea fi ascultate in spectacolul organizat de Compania Events si Club Bamboo, care va incepe de la ora 21.00. Dupa concertul pe nisip, Shaggy va gazdui un afterparty exploziv in Club Bamboo, care va incepe la miezul noptii. Concertul face parte din turneul de promovare celui mai nou album al lui artistului jamaican - "Intoxication".
 
In foarte scurt timp de la lansarea sa pe piata muzicala romaneasca, Alex a devenit un artist foarte gustat de publicul tanar.
Albumul sau de debut "Yamasha", o combinatie de R & B, hip hop si pop, a lansat pe piata doua hituri de succes, "Yamasha" si "Dragoste la prima vedere". Alex a "jonglat" cu multiple genuri muzicale, avand la activ colaborari cu Anda Adam, Connect-R, Matteo, C.I.A, Sisu & Puya, Mandinga, Anna Lesko, etc.

Biletele se pot cumpara prin intermediul site-urilor www.ticketpoint.ro, www.bilete.ro, www.eventim.ro, in reteaua magazinelor Diverta din intreaga tara si la punctele de vanzare Eventim din hypermarketurile Carrefour si magazinele Germanos, la pretul de 55 lei.
Biletele Golden Ring – locuri limitate cu vizibilitate maxima, in fata scenei - costa 75 lei.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod