Kylie Minogue, filmată cu fundul gol

Cântăreața australiană apare într-un spot publicitar, purtând o rochie provocatoare, care îi lasă la vedere posteriorul.

Cântăreața australiană apare într-un spot publicitar, purtând o rochie provocatoare, care îi lasă la vedere posteriorul.

Kylie a fost de acord să apară cu rochia foarte decoltată la spate, pentru a demonstra de ce posteriorul ei a fost asigurat pentru imensa sumă de 5 milioane de dolari.

Spotul publicitar promovează asigurările, iar mesajul a fost conceput de artista britanică Katerina Jebb.

Cântăreața australiană, în vârstă de 44 de ani, apare în timp ce pătrunde într-o cameră, privind seducător spre camera de filmat, îmbrăcată cu o rochie albă sexy. Dar în momentul în care ea se întoarce pentru a urca o scară în spirală, posteriorul ei poate fi văzut aproape în toată splendoarea sa.

În timp ce Kylie urcă cu grație treptele, vocea unui bărbat transmite din off mesajul reclamei: "Ești sigur că toate bunurile tale sunt acoperite complet?".

Foto: Hepta

 

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
2 Octombrie 2012
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod