Kylie Minogue, ameninţată pe Twitter de un fan

Cântăreaţa australiană a solicitat intervenţia poliţiei după ce a fost hărţuită de un fan care i-a trimis ameninţări pe internet.

Cântăreaţa australiană a solicitat intervenţia poliţiei după ce a fost hărţuită de un fan care i-a trimis ameninţări pe internet.

Kylie Minogue, în vârstă de 43 de ani, a făcut această dezvăluire pe contul ei de Twitter şi l-a descris pe acel fan ca fiind "un ciudat care se autoamăgeşte", anunță cotidianul britanic "Daily Mail", citat de Mediafax. "Îi iubesc pe toţi cei 1.033.861 de IUBIŢI ai mei (fanii artistei, n.r.) însă unul dintre ei nu este un fan adevărat, ci doar un ciudat care se autoamăgeşte - iar acest lucru nu-l face deloc special.

Din acest motiv, am alertat poliţia", a declarat cântăreaţa. Ea a primit imediat o "avalanșă" de mesaje de susţinere de la fanii săi.

După acel mesaj pe Twitter, Kylie, care susţine în această perioadă un turneu special prin care sărbătoreşte 25 de ani de carieră muzicală, "K25 Celebration", şi-a reluat discuţiile cu fanii ei şi a postat câteva fotografii amuzante cu ea însăşi din anii '80 şi '90.

Nu este pentru prima dată când artista australiană este hărţuită, notează Mediafax.

În 2010, un ziar din Australia a publicat fotografii cu un bărbat care îi îngrijora tot mai mult pe agenţii din echipa de securitate a cântăreţei.
Un bărbat a cărui identitate nu a fost dezvăluită petrecea foarte mult timp în apropiere de locuinţa din Melbourne a părinţilor cântăreţei, unde aducea flori şi, adeseori, un inel de logodnă.

În luna martie a aceluiaşi an, presa a aflat că artista australiană s-a numărat printre vedetele care au fost hărţuite de Mark Taylor, un fost poştaş, care le agresa pe acele femei expediindu-le scrisori cu mesaje obscene.

Justiţia australiană i-a interzis lui Mark Taylor să contacteze alte celebrităţi, după ce fostul poştaş le-a hărţuit astfel pe Jennifer Aniston, Penny Smith, Kate Lawler, Fearne Cotton, Lily Allen şi Dannii Minogue, sora cântăreţei Kylie Minogue.

În 2003, un alt fan i-a expediat cântăreţei australiene peste 700 de scrisori cu mesaje ameninţătoare.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod