Kristen Bell a născut o fetiţă

Actriţa americană, căsătorită cu actorul şi scenaristul Dax Shepard, a născut o fetiţă, care a primit numele Delta, informează cotidianul britanic Daily Mail, citat de Mediafax.

"Delta Bell Shepard este aici", a anunţat, vineri noaptea, Dax Shepard, pe contul său de Twitter. "Nu seamănă nici cu Kristen şi nici cu mine, dar o vom păstra oricum", a glumit acesta.

Potrivit Daily Mail, Delta este un nume mai puţin obişnuit, fiind preluat din limba greacă, în care înseamnă "gura de vărsare a unui râu".

Kristen Bell, în vârstă de 34 de ani, şi Dax Shepard, în vârstă de 39 de ani, mai au o împreună o fiică, Lincoln, născută în martie 2013.

Kristen Bell şi Dax Shepard s-au căsătorit în octombrie 2010, la New York, după o relaţie de trei ani.

Actriţa americană Kristen Bell, născută în 1980, a jucat rolul principal în "Impuls ucigaş/ Pulse" (2008), de Jim Sonzero, un remake după un film horror japonez.

În anul 2007, s-a alăturat distribuţiei serialului "Eroii/ Heroes", interpretând personajul Elle Bishop, care putea să controleze electricitatea, notează Mediafax. A jucat, de asemenea, rolul principal în comediile de succes "Înşelat de Sarah Marshall/ Forgetting Sarah Marshall" şi "Amor la Roma/ When in Rome", în acesta din urmă alături de actualul ei soţ. Recent, a interpretat rolul unei tinere care încearcă să rezolve un misterios caz de crimă în filmul "Veronica Mars" (2014), de Rob Thomas.




Foto: AFP/Mediafax

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod