Kinga Sebestyen slabeste 10.000 de femei in Bulgaria cu 16 spectacole de Kangoo Jumps!

Fenomenul Kinga Sebestyen a luat cu asalt Bulgaria. Renumita antrenoare de fitness a incheiat un turneu de amploare la sud de Dunare si, timp de trei saptamani a sustinut 16 sesiuni de Kangoo Jumps si masterclas-uri in 11 orase.
Astfel, Kinga a ajuns sa organizeze spectacole de fitness in Pleven, Sofia, Sliven, Plovdiv, Kazanlak, Stara Zagora, Gabrovo , Veliko Tarnovo, Dobrich, Varna si Burgas, la care au participat peste 10.000 de oameni, in majoritate femei doritoare sa afle metode eficiente de a slabi.

Antrenoarea de fitness a tinut discursuri motivationale despre cum iti poti schimba in bine stilul de viata, adoptand obiceiuri sanatoase si despre cum te poti ambitiona sa mergi periodic la sala.

“Am observat ca sunt foarte deschise la tot ce este nou. Sunt mult mai putine sali de fitness in Bulgaria decat in Romania, dar fenomenul este in dezvoltare. Kangoo Jumps este in mare voga si la ei. Sunt foarte interesati de cum sa iti pastrezi tonusul si sa arati bine peste ani si ani. Am fost invitata la emisiuni de televiziune si s-au scris multe articole despre mine in presa din Bulgaria. Au fost interesati sa afle cum fac de am o astfel de silueta la varsta mea. Le-am spus tot timpul ca trebuie sa aiba ambitie sa faca miscare frecvent, cel putin de doua ori pe saptamana la sala si zilnic, macar 15 minute dimineata, si sa fie atenti la ce mananca, sa uite de fast food si dulciuri in exces si sa nu asocieze gresit alimentele. Sunt reguli simple care, odata urmate, pe termen lung aduc doar beneficii”, spune Kinga Sevestyen.

Antrenoarea de fitness va duce in curand in Bulgaria si renumitul sau program de slabit Fat Burning, care consta in cantonamente de trei sesiuni de exercitii in fiecare saptamana, imbinate cu diete personalizate, intocmite de nutritionist, pentru fiecare participant in parte.

Ineditul programului “Fat Burning”, dezvoltat de Kinga Sebestyen, consta in imbinarea ideala a sesiunilor de sarituri cu ghete Kangoo Jumps si miscarile cu gantere usoare ce au rolul de a tonifia muschii bratelor, ai spatelui si ai abdomenului. Mai mult, fiecare ora de program Fat Burning se incheie cu o serie de exercitii pe saltea, participantii executandu-le purtand ghete Kangoo Jumps, care fiecare cantareste 2 kg.

In acest mod, se ard calorii, se subtiaza stratul de grasime, se elimina celulita, iar intreaga musculatura a trupului devine bine lucrata.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod