Kevin Costner a împlinit 60 de ani

Actorul american care a împlinit duminică 60 de ani, a cunoscut de-a lungul carierei sale atât gustul dulce al succesului, cât și frisoanele eșecului. A fost unul dintre bărbații cei mai frumoși din lume și are propria sa trupă de muzică. Acum, la cei 60 de ani, pe care nu îi arată, revine cu forțe noi în cinematografie, relatează agenția EFE, citată de Agerpres.

Costner a jucat în patru filme de anul trecut, dintre care trei au fost deja lansate: "Jack Ryan: Shadow Recruit" (Jack Ryan: Agentul din umbră), "3 Days to Kill" (Condamnat să ucidă) și "Draft Day".

"Black and White", următoarea sa apariție cinematografică, a fost prezentat la mai multe festivaluri, dar nu va fi difuzat pe marile ecrane din Statele Unite până la 30 ianuarie, în timp ce la 20 februarie Costner va lansa "McFarland", un film ce revine la una din temele cele mai dragi lui, sportul.

Născut la 18 ianuarie 1955 la Lynnwood, California, Kevin Costner , a lucrat inițial în marketing, deși făcuse și cursuri de actorie.

Totul s-a schimbat când s-a întâlnit întâmplător cu celebrul Richard Burton, în timpul unui zbor din Mexic, care l-a sfătuit să se dedice complet actoriei dacă aceasta este ceea ce-și dorește.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod