Kelly Osbourne a rupt logodna cu Matthew Mosshart

Cântăreaţa, fiica lui Ozzy Osbourne, s-a despărţit "amiabil" de logodnicul său, maestrul patiser Matthew Mosshart, după doi ani de relaţie, a afirmat aceasta într-o declaraţie comună a cuplului, emisă miercuri.
"Separarea este amiabilă, iar cei doi păstrează în continuare cel mai profund respect unul faţă de celălalt. Kelly aşteaptă cu nerăbdare un an plin de noi provocări", a explicat purtătorul de cuvânt al vedetei în declaraţia comună, informează site-ul contactmusic.com, citat de Mediafax.

Kelly Osbourne şi Matthew Mosshart s-au cunoscut în 2011, la nunta top-modelului britanic Kate Moss cu Jamie Hince, liderul formaţiei rock The Kills, unde cântă sora lui Matthew Mosshart, Alison.

Matthew Mosshart este un maestru bucătar specializat în produse de patiserie, adept al dietei vegane, care lucra la Londra în perioada în care a întâlnit-o pe Kelly Osbourne.
De atunci, Matthew s-a mutat la Los Angeles pentru a fi alături de Kelly, care nu apreciază relaţiile la distanţă.

În iulie 2013, Kelly Osbourne, în vârstă de 29 de ani, declara într-un interviu acordat revistei Hello! că iubitul ei a cerut-o în căsătorie în timpul unei vacanţe petrecute în Marea Caraibilor.

Părinţii ei, Sharon şi Ozzy, s-au despărţit temporar la începutul anului 2013, după mai bine de 30 de ani de căsnicie, potrivit tabloidului Daily Mail, citat de Mediafax, însă s-au împăcat la scurt timp după aceea.

Kelly avea să afirme ulterior că părinţii ei nu au dorit niciodată să divorţeze şi că "nu se pune problema" ca Sharon să îl părăsească vreodată pe Ozzy.

Kelly Osbourne este designer, cântăreaţă şi vedetă de televiziune.


Foto: AFP/Mediafax
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod