Kelly Osbourne a leșinat la filmări

8 Martie 2013
Vedeta a leșinat în timpul filmărilor pentru show-ul "Fashion Police".

Kelly Osbourne, în vârstă de 28 de ani, a fost spitalizată joi, după ce a leşinat pe platoul unde era filmată emisiunea de televiziune "Fashion Police" difuzată de postul E!, a anunţat agentul de presă al vedetei.

"Kelly Osbourne va face un set de analize medicale suplimentare, este conştientă, alertă, iar starea ei este stabilă.

Va rămâne încă o zi în spital pentru a fi monitorizată de medici, aceasta fiind o măsură de precauţie", a declarat agentul ei de presă, citat de people.com.

La jumătatea filmărilor, Kelly Osbourne s-a întors spre Melissa Rivers, prezentatoarea principală a emisiunii, şi i-a spus că nu se simte bine, relatează tabloidul american TMZ, citat de Mediafax.

Potrivit presei americane, Kelly Osbourne a leşinat, a căzut de pe scaun şi a fost cuprinsă de convulsii.

Deşi nu este cunoscută deocamdată natura bolii de care suferă vedeta de televiziune, colega ei din distribuţia emisiunii "Fashion Police", actriţa Joan Rivers, a declarat pentru TMZ.com că fiica rockerului Ozzy Osbourne "se simte bine".

Reprezentanţii postului E! au spus că simptomele vedetei seamănă cu cele generate de "convulsiile cerebrale".

De-a lungul anilor, Kelly Osbourne s-a luptat cu abuzul de substanţe interzise, dar şi cu kilogramele în plus, notează Mediafax.

La rândul său, fratele vedetei, Jack Osbourne, a fost diagnosticat cu scleroză multiplă în plăci şi a anunţat recent că va urma un tratament experimental cu celule suşă, în Germania.
Foto: Hepta

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • JAVRAX pe 9 Mar 2013, 19:17
    I-A NINS ÎN BOT!

    La câtă cocaină trage pe trompa aia strâmbă nici nu mă mir. Când o săo găsească și pe asta cu roatele în sus, în cadă, atunci să vezi desconfort.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod