Kelly Clarkson s-a căsătorit

Cântăreaţa pop americană, câştigătoarea primei ediţii a concursului "American Idol", organizat de postul de televiziune Fox, s-a căsătorit cu managerul de talente Brandon Blackstock, în cadrul unei ceremonii care a avut loc weekendul trecut în statul Tennessee.
Informaţia a fost confirmată, luni, chiar de cântăreaţa în vârstă de 31 de ani, prin intermediul unei fotografii ce a fost inclusă într-un mesaj postat pe Twitter.

"Sunt oficial doamna Blackstock. Ne-am căsătorit ieri la Blackberry Farms în Tennessee, cel mai frumos loc dintre toate", a declarat Kelly Clarkson.

Cântăreaţa născută în Texas a purtat o rochie de mireasă creată de designerul britanic Alice Temperley.
Fotografia care îi prezintă pe cei doi tineri căsătoriţi a fost realizată în faţa unui pod, relatează Mediafax.

Kelly Clarkson şi Brandon Blackstock au o relaţie de la începutul anului 2012 şi s-au logodit la sfârşitul anului trecut.

Kelly Clarkson a câştigat prima ediţie a concursul "American Idol", în 2002, şi este considerată unul dintre cei mai de succes câştigători ai acestui show de televiziune.
Graţie unor piese cu mare succes la public, precum "Since U Been Gone" şi "My Life Would Suck Without You", cântăreaţa a câştigat trei premii Grammy, inclusiv unul la categoria "cel mai bun album" pentru materialul discografic "Stronger", lansat în 2011.

Într-o carieră de doar un deceniu, Kelly Clarkson a avut o ascensiune explozivă, lansând cinci albume de studio care s-au vândut în peste 20 de milioane de exemplare pe plan mondial şi a câştigat numeroase trofee muzicale prestigioase - trei premii Grammy, trei MTV Video Music Awards, 12 Billboard Music Awards şi patru American Music Awards, notează Mediafax.


Foto: AFP/Mediafax
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod