Keira Knightley e prea sexy

Videoclipul publicitar pe care actrița l-a realizat pentru un parfum a fost interzis pentru vizualizare copiilor. Ipostazele în care apare Keira au fost considerate prea sexy pentru a fi difuzate în timpul programelor care pot fi urmărite şi de copii în Marea Britanie.

Deşi îşi dezvăluie doar spatele şi umerii, actriţa se află în ipostaze nepotrivite pentru copii, în opinia agenţiei care se ocupă cu monitorizarea televiziunilor în Marea Britanie, informează cotidianul britanic Daily Mail, citat de agenția Mediafax.

Reclama este realizată pentru parfumul Chanel Coco Mademoiselle.

Chanel şi-a apărat reclama despre care a spus că este "jucăuşă şi senzuală, nicidecum indecentă".

Decizia Autorităţii de Standard pentru Reclame vine ca urmare a îngrijorării părinţilor privind sexualitatea din programele de televiziunea, unul dintre aceştia fiind şi primul ministru britanic, notează Mediafax.


Reclama a fost difuzată în timpul filmului Ice Age 2, care s-a bucurat de o audienţă considerabilă în rândul familiilor britanice.


Foto: AFP/Mediafax

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
15 Februarie 2013
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Sabina pe 28 Feb 2013, 20:39
    Chanel Coco Mademoiselle

    Avand in vedere vanzarile foarte mari in magazine specializate cum e aoro.ro cred prezenta Keirei Nightley a fost benefica pana la urma.

    0
    0

  • luminita pe 16 Feb 2013, 08:27
    reclama Chanel

    Am facut o descoperire: nu actrita este atat de sexi ,nici scenele filmate nu sunt lascive sau instigatoare la porniri patimase...e vorba de MUZICA !Piesa e f buna,si interpretata f sexi...Incercati sa va imaginati orice alta piesa,si nu va fi nimic atractiv,sau nu mai mult decat e voie...

    4
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod