Katy Perry este gazda MTV Europe Music Awards 2008

20 Octombrie 2008
Facebook Twitter Comenteaza
Katy Perry este gazda MTV Europe Music Awards 2008

Cantareata Katy Perry a fost desemnata de MTV gazda oficiala a evenimentului MTV Europe Music Awards 2008. Astfel, joi, 6 noiembrie, la Liverpool, intregul show va fi gazduit de tanara artista de doar 23 de ani, care va prezenta pentru prima oara o ceremonie de asemenea amploare.

Pe langa invitatia de a fi gazda Europe Music Awards 2008, tanara din California a fost nominalizata la "Best New Act" si "Most Addictive Track", iar trupa ei de fete va urca alaturi de ea pe scena MTV, devenind "trupa oficiala a Premiilor MTV".

"Am fost extrem de incantata cand am aflat ca sunt nominalizata la doua categorii, iar cand mi s-a propus sa fiu si gazda MTV Europe Music Awards 2008 m-am emotionat de tot!", a povestit Katy Perry.
"Sa prezint Europe Music Awards dupa vedete precum Christina Aguilera, Tom Jones, P. Diddy sau Snoop Dogg este o mare onoare pentru mine. Sper doar sa nu fiu atat de emotionata incat sa imi vars cocteil-ul!", a adaugat glumind Katy.

De asemenea, MTV a stabilit si celebritatile care vor inmana premiile castigatorilor celei de-a 15-a editii a MTV Europe Music Awards:  Grace Jones, Solange Knowles, Sugababes, Tiziano Ferro, Tokio Hotel, nominalizati la "Best Act Ever", si Travis de la Gym Class Heroes vor putea fi urmariti live pe 6 noiembrie la MTV Romania.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod