Katherine Jackson acuza AEG Live de falsificarea dosarului medical al lui Michael Jackson

3 August 2009
Facebook Twitter Comenteaza
Katherine Jackson acuza AEG Live de falsificarea dosarului medical al lui Michael Jackson

Katherine Jackson, mama cantaretului Michael Jackson, acuza compania AEG Live de falsificarea testelor medicale la care a fost supus fiul ei, informeaza Mediafax. Femeia, care l-a implorat pe fiul ei sa nu accepte acest contract, sufera de insomnie si crede ca este singura care l-ar fi putut convinge pe Michael sa renunte.

Ea a afirmat ca doreste sa dea in judecata compania AEG Live, organizatoarea concertelor de la Londra, deoarece medicii angajati de aceasta companie l-au declarat pe Michael Jackson pregatit pentru concerte, in ciuda starii sale de sanatate precare si a dependentei sale de medicamente.

"L-am rugat pe Michael sa nu accepte acest turneu. Stiam ca nu va putea sa sustina acele concerte", a declarat Katherine Jackson. Ea doreste sa afle cum a putut Michael Jackson sa treaca testele medicale efectuate de medicii angajati de compania AEG Live. "Ceva gresit s-a intamplat aici, deoarece el avea atat de multe probleme medicale, incat era imposibil sa treaca acele teste medicale", a adaugat mama starului decedat.

Michael Jackson a trebuit sa fie examinat de catre expertii companiei AEG Live pentru completarea politiei de asigurare. "In momentul in care rezultatele toxicologice ale autopsiei vor fi cunoscute si daca ele vor fi diferite de ceea ce au afirmat atunci medicii de la AEG Live despre starea lui de sanatate, va fi momentul sa deschidem o actiune in justitie", a adaugat aceeasi sursa.

In prezent, membrii familiei Jackson se afla in resedinta din Encino, din apropiere de Los Angeles, unde Katherine Jackson se ocupa de cresterea si educatia celor trei copii ai starului. Michael Jackson a avut trei copii. Debbie Rowe, fosta sotie a starului, este mama biologica a celor doi copii mai mari ai lui Michael Jackson - Michael Joseph Jackson Jr., in varsta de 12 ani, si Paris Michael Katherine Jackson, in varsta de 11 ani. Cel de-al treilea copil, Prince Michael Jackson II, in varsta de 7 ani, a fost nascut de o mama surogat, a carei identitate nu a fost facuta publica.

Foto: Mediafax

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod