Kate Moss a făcut scandal în avion

Kate Moss a mai fost implicată în câteva incidente care au făcut deliciul tabloidelor britanice


Purtătorul de cuvânt al Poliţiei din Bedfordshire a spus: "Ni s-a raportat că un pasager a avut un comportament turbulent în timpul zborului. Poliţiştii s-au deplasat acolo şi au escortat pasagerul în afara avionului. Nu a fost depusă nicio plângere oficială împotriva ei, iar ea nu a fost arestată".

În luna martie, Kate Moss a fost implicată într-o altercaţie cu un paparazzo, în faţa unui club din Paris.

Modelul britanic a avut de-a lungul anilor mai multe altercaţii cu echipele de paparazzi. În 2010, ea şi fiica ei, Lila, au fost agresate de mai mulţi fotografi care au dat dovadă de exces de zel, pe Aeroportul Internaţional din Los Angeles. Acel incident a determinat adoptarea unei noi legi în privinţa siguranţei publice, cu scopul de a tempera comportamentele uneori agresive ale paparazzilor care lucrează pentru tabloide, notează Mediafax.

Kate Moss, devenită celebră după ce a pozat într-o reclamă din anii '90 pentru Calvin Klein, alături de Mark Wahlberg, a apărut pe copertele a peste 300 de reviste de modă din toată lumea.
Vedeta britanică apare în mod constant în Topul 10 al celor mai bine fotomodele din lume, alcătuit în fiecare an de revista Forbes.


Foto: Hepta

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod