KARAOKE STAR, TRIBUT BON JOVI şi CONCERT HAMMERFALL în Hard Rock Cafe

Urca pe scena si arata-le prietenilor tai ca ai stofa de vedeta interpretand o piesa dintr-un impresionant repertoriu ce cuprinde trupe si artisti ca: The Beatles, AC/DC, Aerosmith, U2, Queen, Bon Jovi, Michael Jackson, Robbie Williams si multi altii. Vei pleca nu doar cu o multime de fani, ci si cu premii. Iar daca esti cu adevarat talentat, la sfarsitul anului, Hard Rock Cafe iti pregateste o finala demna de un superstar!

VINERI, 25 NOIEMBRIE, ORA 21.00 – KARAOKE STAR


Urca pe scena si arata-le prietenilor tai ca ai stofa de vedeta interpretand o piesa dintr-un impresionant repertoriu ce cuprinde trupe si artisti ca: The Beatles, AC/DC, Aerosmith, U2, Queen, Bon Jovi, Michael Jackson, Robbie Williams si multi altii. Vei pleca nu doar cu o multime de fani, ci si cu premii. Iar daca esti cu adevarat talentat, la sfarsitul anului, Hard Rock Cafe iti pregateste o finala demna de un superstar!

SAMBATA, 26 NOIEMBRIE, ORA 22.30 – CONCERT B.M.B - TRIBUT BON JOVI


Hard Rock Cafe incheie seria concertelor tribut din acest an cu unul dintre cele mai asteptate evenimente: tribut Bon Jovi. “It’s My Life”, “Always” sau “Bed of Roses” cântate impecabil, rafale solo la fel de spectaculoase ca cele executate de însuşi Richie Sambora şi ceva din aerul de sex-simbol al lui Jon Bon Jovi – trupa italiană B.M.B. va aduce un tribut regilor rock-ului american într-un show “heavy-riffs-and-tons-of-drums” care va avea loc pe 26 noiembrie, de la ora 22.30.

Asemănarea cu starurile din New Jersey i-a adus trupei B.M.B un statut special în comunităţile fanilor Bon Jovi. “Sunt atât de buni încât uneori uiţi că nu eşti în faţa originalului”, au admis şi cei mai fanatici dintre admiratorii lui Bon Jovi, în zeci de mesaje de adeziune scrise pe forumurile dedicate.
După ce au fost primiţi cu aplauze în cluburile din Italia, B.M.B va aduce la Bucureşti un show energic, în cel mai clasic stil rock american.

Biletele sunt disponibile la pretul de 40 lei la Hard Rock Cafe.          

MIERCURI, 30 NOIEMBRIE, ORA 21.00 – CONCERT HAMMERFALL


Hammerfall are invitati de onoare in turneul “European Outbreak 2011”: Vicious Rumors, Death Destruction şi Amaranthe, asteptandu-si fanii la un adevărat festival metal care va avea loc pe 30 noiembrie, în Hard Rock Cafe.

Hammerfall îşi va lansa la Bucureşti cel mai recent album, “Infected”, lansat în luna mai a acestui an. Sună dark, amplu şi profund, poate mai dark, decât tot ce a făcut Hammerfall până acum, astfel încât critica a vorbit chiar de un moment al schimbării. “Poate că albumul Infected este punctul de start al unei noi decade în istoria trupei Hammerfall. Nu vom trăda niciodată, însă, ceea ce am decis că va fi această trupă încă de la început”, a explicat vocalul vocalul Jacin Canes. Albumul este promovat într-un aglomerat turneu internaţional, în care regii metalului suedez şi-au programat concerte în fiecare zi.
După ce vor cânta la Stockholm, Paris, Viena sau Milano, Hammerfall vor urca pe scene din Europa centrală şi de est, la Praga, Varşovia, Budapesta sau Zagreb, înainte de a ajunge, pe 30 noiembrie, la Bucureşti.

Death Destruction este un super-grup format din membrii trupelor Hammerfall, Death by April şi Evergrey. Trebuie să vedeţi acest grup ca pe un rezultat al experimentelor făcute de patru muzicieni consacraţi, care şi-au reunit forţele – spun membrii nou formatei trupe. Cu experienţă în metal progresiv (Evergrey), power-metal (Hammerfall) sau metal-core (Dead By April), muzicienii Henrik Danhage, Jonas Ekdahl, Fredrik Larsson şi Jimmie Strimell au inventat un sound agresiv dar flexibil, devenind fel de “ZZ Top pe steroizi”, aşa cum ei înşişi se descriu. Albumul de debut, “Death Destruction”, a fost înregistrat în Gothenburg, la IF-Studios şi este produs de Roberto Laghi – colaborator consacrat al trupelor In Flames, LOK sau Hardcore Superstar. Albumul a fost lansat în Suedia la sfârşitul lunii august şi este promovat în turneu European, acum alături de Hammerfall.


Vicious Rumors, celebră pentru armoniile surprinzătoare şi pentru rafalele în forţă de chitară, are deja peste 30 de ani de glorie. Chitaristul Geoff Thorpe a fost creierul şi liderul acestei trupe încă din 1979, păstrând soundul şi spiritul power metal, chiar dacă în istoria zbuciumată a formaţiei componenţa s-a schimbat de nenumărate ori. Arată dur, cântă pe măsură. “Razorback Killer” este cel de-al zecelea album de studio Vicious Rumors şi reprezintă un nou început, notează critica muzicală. Vocea puternică a lui Allen, susţinută de adevărate demonstraţii în forţă ale chitariştilor, fac din acest album unul dintre cele mai bune din istoria trupei şi unul dintre evenimentele muzicale ale sezonului.

Amaranthe, o trupă danezo-suedeză power metal, a reuşit încă de la albumul de debut să convingă lumea care contează, adunând superlative atât pentru soundul special power metal/melodic death metal, dar şi pentru tehnica celor doi solisti, o voce feminină şi una masculină care se potenţează reciproc în armonii surprinzătoare.
Lansat în aprilie anul acesta, albumul “Amaranthe” a urcat pe locul 35 în topurile suedeze, pe locul 16 în topurile finlandeze, şi, în mod surprinzător, direct pe primul loc în topurile din Japonia, unde a surclasat toate starurile momentului, inclusiv pe foarte bine cotata Lady Gaga. Având în vedere acest impresionant succes, trupa a anunţat pentru luna septembrie şi o ediţie de lux a acestui album, care va fi lansată alături de un DVD şi două bonus tracks.   

Biletele, in valoare de 65 de lei, sunt disponibile online, pe www.myticket.ro, www.ticketfan.ro, www.biletoo.ro precum şi în reţelele Diverta, Flanco şi la Hard Rock Cafe. În ziua concertului, preţul biletelor va fi de 75 lei.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod