Gina Pistol, în desuuri roşii, special pentru clujeni

Frumoasa Gina Pistol a oferit weekend-ul trecut un show incendiar celor prezenţi în Club Obsession din Cluj-Napoca. Fosta vedeta Playboy şi-a făcut apariţia pe scena clubului, imediat după miezul noptii, în postura unei dansatoare de cabaret, vedeta purtând lenjerie roşie, sexy, inspirată de costumele fetelor ce dansează pe scena cabaretului Moulin Rouge de la Paris.
Frumoasa Gina Pistol a oferit weekend-ul trecut un show incendiar celor  prezenţi în Club Obsession din Cluj-Napoca.
Fosta vedeta Playboy şi-a făcut apariţia pe scena clubului, imediat după miezul noptii, în postura unei dansatoare de cabaret, vedeta purtând lenjerie roşie, sexy, inspirată de costumele fetelor ce dansează pe scena cabaretului Moulin Rouge de la Paris.


Gina a dansat lasciv în compania animatoarelor şi a interacţionat cu publicul, împărţind prezervative Entran şi sfătuindu-i pe clujeni ca niciodată să nu accepte să facă sex neprotejat.

Nimic nu este mai sexy şi mai provocator decât lenjeria roşie şi ştiu acest lucru din proprie experienţă. Dacă o femeie îşi propune să seducă un bărbat, atunci trebuie să poarte lenjerie roşie şi jumătate din obiectiv este deja atins. Prezervativul este obligatoriu şi îl port de fiecare dată cu mine”, spune Gina Pistol.

Vedeta  promovează sexul protejat în cadrul unei campanii susţinute de Entran, prilej cu care a împărţit prezervative tuturor celor din club şi i-a încurajat pe tineri să se protejeze înainte de orice partidă de sex.

Mi-a plăcut să intru pentru o seară în postura unei dansatoare de burlesque. Cred că acestea sunt cele mai sexy femei din lume. Știu cum să incite bărbaţii fără să fie vulgare, au un corp perfect şi debordează de feminitate şi rafinament. Un exemplu în acest sens este Dita von Teese, pe care o admir foarte mult”, mai declară Gina Pistol.

Imediat după show-ul incendiar de pe scena clubului Obsession, Gina Pistol a ţinut lecţii de sex în alte două cluburi din oraş.
Vedeta a colindat şi cluburile Aftereight şi Bamboo, acolo unde a intrat vreme de câteva minute în postura de MC , sfătuindu-i pe cei prezenţi că sexul neprotejat poate avea consecinşe neplăcute.

În Bamboo, Gina a urcat pe scenă imediat după recitalul băietilor de la BUG Mafia, luând prind surprindere iubitorii hip-hop-ului.
Evenimentul derulat weekendul trecut în clubul Obsession din Cluj-Napoca este marca ENTRANtainment Live Events.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod