Kanye West şi Kim Kardashian vor să facă nunta la Versailles

Rapperul american şi vedeta TV Kim Kardashian îşi doresc să-şi organizeze nunta la palatul Versailles din Franţa.
Kanye West a angajat deja cinci asistenţi pentru a-l ajuta să organizeze nunta cu logodnica sa, Kim Kardashian, artistul dorindu-şi ca evenimentul să fie unul dintre "cele mai mari din lume, mai mare ca nunta regală", informează site-ul contactmusic.com, citat de agenția Mediafax.

"Kanye nu a fost niciodată căsătorit şi vrea o nuntă mare", a declarat o sursă pentru Us Weekly. Sursa a adăugat că West şi Kardashian "nu lucrează la organizarea nunţii în baza unui buget", aşadar "doar cerul este limita lor".

Iniţial, s-a speculat că perechea plănuieşte să se căsătorească în minunatul peisaj italian din Capri, dar, în momentul de faţă, cuplul ar opta pentru romanticul Paris.

Kanye West a cerut-o în căsătorie pe iubita sa, Kim Kardashian, pe 21 octombrie - ziua în care starleta a împlinit 33 de ani -, în faţa unor prieteni apropiaţi şi membri ai celor două familii, prezenţi pe stadionul de baseball AT&T Park din San Francisco, pe care rapperul l-a închiriat pentru acel eveniment, notează Mediafax.

Kim Kardashian este actriţa de reality show cel mai bine plătită din televiziunea americană, câştigurile ei financiare - provenind din apariţiile la televiziune, lansarea unei linii vestimentare, a unui parfum, a unei linii de bijuterii şi a unei creme de bronzat - ridicându-se la peste 6 milioane de dolari.

Rapperul şi producătorul american Kanye West a devenit cunoscut la începutul anului 2000.
Cel de-al treilea album al său, "Graduation", a fost unul dintre cel mai bine vândute materiale discografice ale anului 2007. West este câştigător a 21 de premii Grammy. "Watch the Throne", album compus în colaborare cu Jay-Z, a fost lansat în vara anului 2011. Cel mai recent album al său este "Yeezus", lansat în iunie 2013.


Foto: AFP/Mediafax
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod