Kanye West şi Kim Kardashian, nuntă în Egipt

Cei doi plănuiesc să se căsătorească într-un loc exotic precum Egiptul, potrivit informaţiilor apărute în presa străină, informează site-ul contactmusic.com, citat de Mediafax.
Potrivit relatărilor din presă, cei doi, care au împreună o fetiţă de trei săptămâni, North West, s-ar fi logodit.

"Kim şi Kanye vorbeau despre copil, când, chiar atunci în mijlocul discuţiilor, acesta a cerut-o în căsătorie. Ea a început să plângă şi a şoptit «Da»", a declarat o sursă publicaţiei OK!Magazine.

"De data aceasta, ea îşi doreşte ceva diferit şi exotic. Vrea ceva în genul ceremoniei artistei Kate Perry cu Russell Brand, care s-au căsătorit în India, tema aleasă fiind tot una indiană.
Îşi doreşte o nuntă cu temă egipteană, lângă piramide"
, a adăugat sursa citată.

"Ea a spus că şi Kanye este încântat de această idee. Numai că transportul pentru toţi invitaţii la nuntă îi va costa milioane, dar banii nu sunt un obstacol", a completat sursa.

În cazul în care vor zbura într-un loc exotic, Kim Kardashian şi Kanye West au recunoscut că îşi fac griji pentru sănătatea bebeluşului, existând zvonuri că tatăl vrea să plătească un medic care să verifice starea copilului în fiecare minut.

Starleta americană Kim Kardashian a născut, la jumătatea lunii iunie, primul ei copil, cu o lună înainte de termen.

Kim Kardashian este actriţa de reality show cel mai bine plătită din televiziunea americană, câştigurile ei financiare din 2010 - provenind din apariţiile la televiziune, lansarea unei linii vestimentare, a unui parfum, a unei linii de bijuterii şi a unei creme de bronzat - ridicându-se la aproximativ 6 milioane de dolari, notează Mediafax.

Kim Kardashian are o relaţie cu rapperul Kanye West care a început în aprilie 2012.


Foto: AFP/Mediafax
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod