Kanye West, doi ani de libertate condiţionată

Rapperul a fost condamnat, luni, la Los Angeles, la doi ani de libertate condiţionată şi a primit ordin să efectueze muncă în serviciul comunităţii şi şedinţe de control al furiei, după ce a pledat nevinovat la acuzaţiile de agresare a unui fotograf, în iulie 2013.
Kanye West, în vârstă de 36 de ani, nu s-a prezentat la Tribunalul superior din Los Angeles, pledoaria de nevinovăţie, fără contestarea acuzaţiilor aduse, fiind susţinută în faţa judecătorilor de avocatul rapperului, Blair Berk, informează agenția Reuters, citată de Mediafax.

Daniel Ramos, fotograful agresat pe 19 iulie 2013, pe Aeroportul din Los Angeles, a fost prezent la audiere, însoţit de avocata sa, Gloria Allred.

Kanye West a fost condamnat la doi ani de libertate condiţionată, 240 de ore de muncă în serviciul comunităţii şi 24 de şedinţe terapeutice de control al acceselor de furie.

Acesta va trebui să se prezinte la tribunal pentru o audiere în vederea despăgubirii părţii vătămate, pe 17 iulie.

În august 2013, Daniel Ramos a deschis un proces civil împotriva rapperului Kanye West, pe care l-a acuzat de agresiune şi neglijenţă.

O lună mai târziu, rapperul Kanye West a fost pus oficial sub acuzare pentru agresiune şi tentativă de furt, în urma unei altercaţii pe care muzicianul american a avut-o cu acest fotograf pe Aeroportul Internaţional din Los Angeles.

O înregistrare video a incidentului, publicată pe site-ul TMZ.com, îl prezintă pe Kanye West în timp ce iese din aeroport, aruncând priviri ostile în direcţia fotografilor prezenţi la faţa locului.
La un moment dat, rapperul american se opreşte în faţa unuia dintre fotografi şi se năpusteşte asupra acestuia.

Frank Mateljan, purtătorul de cuvânt al baroului avocaţilor din Los Angeles, a afirmat la momentul respectiv că rapperul a încercat să ia echipamentul de fotografiat aflat în posesia lui Daniel Ramos.

Kanye West a devenit o ţintă frecventă a paparazzilor după ce a început, în urmă cu doi ani, o relaţie cu starleta americană Kim Kardashian, cu care urmează să se căsătorească pe 24 mai, la Paris, notează Mediafax.
Cei doi au devenit părinţii unei fetiţe, North West, care s-a născut în luna iunie 2013.

Rapperul şi producătorul american Kanye West a devenit cunoscut la începutul anului 2000. Cel de-al treilea album al său, "Graduation", a fost unul dintre cel mai bine vândute materiale discografice ale anului 2007. West este câştigător a 21 de premii Grammy. "Watch the Throne", album compus în colaborare cu Jay-Z, a fost lansat în vara anului 2011. Cel mai recent album al său este "Yeezus", lansat în iunie 2013.


Foto: Hepta

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod