Kanye West colaborează cu Vogue Italia

Franca Sozzani, redactor-şef al ediţiei italiene a revistei Vogue, l-a invitat pe rapperul Kanye West să facă parte dintr-un nou proiect creativ despre Africa, care se va desfăşura anul viitor, informează site-ul contactmusic.com, citat de agenţia Mediafax.
"Tocmai am descoperit un nou proiect de viitor. Este despre Africa, artă şi muzică. Este mai mult decât muzică. Nu este numai despre muzică", a spus Franca pentru E! News.

Franca Sozzani a dezvăluit că deja s-a întâlnit cu Kanye - despre care presa scrie că lucrează la o altă linie de îmbrăcăminte -, dar nu a dezvăluit mai mult despre natura proiectului.

Franca a fost onorată pentru munca sa umanitară de fundaţia Dream For Future Africa, la Spago, în Beverly Hills, unde Kim Kardashian şi Kanye West au fost printre invitaţii VIP.

"Am vrut să venim şi să o susţinem pe Franca, care este o bună prietenă a lui Kanye.
Ea este minunată. Arată ca fiind scoasă dintr-o reclamă la Dolce & Gabbana, o frumuseţe clasică"
, a spus Kim Kardashian.

Mai multe vedete au fost acolo să o susţină pe Franca, care a reprezentat o adevărată forţă în schimbările care au avut loc în industria modei de când a preluat ediţia italiană a Vogue, în 1988. În lista sa cu realizări se numără faptul că a devenit ambasador al bunăvoinţei pentru Organizaţia Naţiunilor Unite, a depăşit tabuurile modei lansând Vogue Curvy, pentru bloggerii cu câteva kilograme în plus, şi a ajutat la găsirea organizaţiilor nonguvernamentale care au ca prioritate ajutorarea copiilor, notează site-ul citat de Mediafax.

"Ea este foarte importantă în industria noastră.
Nu cred că oamenii realizează - pentru că ea este foarte blândă şi tăcută - cât de mult a schimbat şi ce impact a avut asupra culturii pop... Ea a inspirat mari artişti să facă o treabă bună"
, a spus modelul şi actriţa Amber Valetta.


Foto: Hepta
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod