Kanye West, cercetat pentru agresiune

Rapperul logodit cu vedeta de reality-show Kim Kardashian este suspect într-o anchetă de agresiune, după ce, luni, a lovit un adolescent cu pumnul în faţă, motivând că i-a adresat cuvinte injurioase iubitei sale.
Conform site-ului tmz.com, citat de Mediafax, adolescentul, în vârstă de 18 ani, i-a deschis uşa vedetei Kim Kardashian, în timpul unei vizite a acesteia la un centru medical din Beverly Hills, Los Angeles, şi a insultat paparazii strânşi la intrare, numindu-i "negri".

Când vedeta reality-showului "Keeping Up With The Kardashians", de pe postul E!, i-a spus tânărului că nu ar trebui să folosească acest cuvânt pentru a insulta alte persoane, acesta i-a adresat, de asemenea, cuvinte injurioase, afirmând că încerca doar să o ajute.

"Încercam să te ajut, taci din gură, amantă de negru (...)", i-ar fi spus acesta.

În urma incidentului, Kim Kardashian a ieşit din clădire şi l-a sunat pe Kanye West, aşteptând sosirea acestuia.
Conform unor surse, Kanye şi-a făcut la scurt timp apariţia şi, însoţit de logodnica lui, a intrat în centrul medical şi l-a lovit cu pumnul pe tânăr, strigând: "Avem totul înregistrat".

Poliţia a sosit la locul incidentului, iar tânărul intenţionează să îl dea pe rapper în judecată. Kanye West este acum suspect într-o anchetă de agresiune şi trebuie să răspundă la întrebările forţelor de ordine.

Rapperul a mai fost acuzat de agresiune după ce, în iulie 2013, a lovit un fotograf în faţa aeroportului internaţional din Los Angeles (LAX), dar în luna noiembrie a aceluiaşi an, West a pledat nevinovat, notează Mediafax.

Rapperul şi producătorul american Kanye West a devenit cunoscut la începutul anului 2000.
Cel de-al treilea album al său, "Graduation", a fost unul dintre cel mai bine vândute materiale discografice ale anului 2007. West este câştigător a 21 de premii Grammy. "Watch the Throne", album compus în colaborare cu Jay-Z, a fost lansat în vara anului 2011. Cel mai recent album al său este "Yeezus", lansat în iunie 2013.

Kanye West s-a logodit cu Kim Kardashian pe 21 octombrie, în ziua în care starleta împlinea 33 de ani, şi au împreună o fetiţă în vârstă de şase luni, North West.

Kim Kardashian este actriţa de reality-show cel mai bine plătită din televiziunea americană, câştigurile ei financiare - provenind din apariţiile la televiziune, lansarea unei linii vestimentare, a unui parfum, a unei linii de bijuterii şi a unei creme de bronzat - ridicându-se la peste 6 milioane de dolari.


Foto: AFP/Mediafax
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod