Kaiser Chiefs canta in duet cu Lily Allen

Facebook Twitter Comenteaza
Kaiser Chiefs canta in duet cu Lily Allen

Britanicii de la Kaiser Chiefs au inceput sa lucreze la un nou single, in colaborare cu Lily Allen. Se pare ca single-ul la care se lucreaza este o piesa de vara si este foarte probabil sa fie prezentata in cadrul turneului Kaiser Chiefs din acest an. Trupa britanica va ajunge, pe 5 iulie, si la Bucuresti, unde va concerta in cadrul B’Estfest 2008.

"Fiind ocupat cu productia albumelor atat pentru Kaiser Chiefs, cat si pentru Lily Allen, am avut o revelatie: de ce nu ar face un single impreuna? Am avut o discutie cu ei si toata lumea s-a aratat foarte incantata de idee!" povesteste producatorul Mark Ronson despre colaborare, recunoscand ca Lily Allen si Kaiser Chiefs fac o treaba excelenta impreuna: "Suna incredibil de bine!"

Kaiser Chiefs va concerta in cadrul B’Estfest 2008, in cea de-a doua zi a festivalului, pe 5 iulie.
B’Estfest 2008 va avea loc in cadrul complexului Romexpo, in zilele de 4, 5, 6, si respectiv 11 iulie - B’Estfest Aftershock. Line-up-ul festivalului ii mai cuprinde pe Alanis Morissette, Cypress Hill, UNKLE, Apollo 440 si Miss Platnum (4 iulie), Manic Street Preachers si Nouvelle Vague (5 iulie), Manu Chao, Roisin Murphy (Moloko), Nelly Furtado si Sunrise Avenue (6 iulie), Judas Priest, Primal Fear si Ross The Boss (11 iulie).

Biletele pentru B'Estfest au fost puse deja in vanzare, putand fi achizitionate din reteaua magazinelor Diverta si online, de pe www.myticket.ro.
Biletele de o zi (4, 5 sau 6 iulie) costa 90 lei in pre-sale si 110 lei la intrare, iar biletele pentru Aftershock (11 iulie) costa 75 lei in pre-sale si 90 lei la intrare. Abonamentele de trei zile (4, 5 si 6 iulie) sunt in numar limitat si costa 240 de lei, fiind disponibile doar in pre-sale. De asemenea, si biletele VIP sunt in numar limitat, fiind valabile numai pentru o singura zi de festival - 350 lei pentru 4, 5 sau 6 iulie, respectiv 185 lei, 135 lei sau 115 lei pentru Aftershock (11 iulie).

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod