Justin Timberlake şi Jessica Biel au angajat doi bărbaţi gay ca bone

Silas Randall, primul copil al cuplului Justin Timberlake - Jessica Biel, s-a născut pe 11 aprilie. Potrivit unui articol publicat joi în revista OK!, cei doi artişti, aflaţi la prima lor experienţă de părinţi, au considerat că au nevoie de ajutor în ceea ce priveşte îngrijirea fiului lor şi au decis să angajeze doi bărbaţi gay ca bone pentru bebeluşul Silas Randall, informează Daily Mail, citat de Mediafax.

Justin Timberlake, în vârstă de 34 de ani, a fost văzut miercuri, în timp ce juca golf pe un teren din Toluka Lake, din California. În aceeaşi zi, soţia lui, în vârstă de 33 de ani, era ocupată cu ultimele pregătiri înainte de deschiderea restaurantului ei pentru copii Au Fudge din Hollywood.

"Jessica a angajat doi bărbaţi gay ca bone, pe care i-a cunoscut prin intermediul unor prieteni. Le-a făcut programe speciale, iar ei au grijă, pe rând, de fiul ei", a dezvăluit un apropiat al actriţei americane pentru revista OK!.

"Nu doreşte să vadă nicio bonă suedeză în apropiere de Justin", a adăugat aceeaşi sursă.

Cei doi artişti, care s-au căsătorit în octombrie 2012, au ales să îşi crească fiul departe de atenţia presei de la Hollywood.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod