Justin Bieber, pericol de moarte

Un plan de asasinare a cântăreţului canadian a fost dejucat de poliţia americană, a anunţat postul de televiziune KRQE-TV, citat de billboard.com.

Doi bărbaţi din oraşul Albuquerque (statul New Mexico), Mark Staake şi nepotul său Tanner Ruane, plănuiau să îl urmărească şi să îl asasineze pe tânărul artist, în timp ce acesta se afla la New York, unde a susţinut un concert sold-out la Madison Square Garden.

Potrivit poliţiei, Staake s-a împrietenit cu un al treilea bărbat, Dana Martin, în timp ce ambii erau încarceraţi în închisoarea Las Cruces din New Mexico. Martin, care a primit în anul 2000 sentinţa de închisoare pe viaţă, după ce a violat şi asasinat o adolescentă din Vermont, în vârstă de 15 ani, l-a recrutat pe Staake pentru ca acesta să ucidă anumite persoane, în numele lui, după ce Staake va fi eliberat.

Martin a ordonat "uciderea şi castrarea lui Bieber şi a bodyguard-ului acestuia", afirmă postul de televiziune KRQE-TV din Albuquerque.

Se spune că Martin era obsedat de starul pop canadian şi avea chiar şi un tatuaj cu Bieber pe unul dintre picioare, relatează agenția Mediafax.

Informată chiar de Martin, poliţia a înregistrat mai multe conversaţii telefonice între Staake şi Ruane, care au avut loc după ce Staake a fost arestat în Vermont.

În acele conversaţii, Ruane se plângea că era dezamăgit că nu va putea să execute acele crime. El a fost arestat ulterior de poliţia din New York, care a găsit asupra sa arme de foc şi arme albe.

Justin Bieber, care a copilărit în oraşul Stratford din provincia canadiană Ontario, dar care în prezent locuieşte în Statele Unite, reprezintă una dintre marile surprize ale galei American Music Awards 2010 - unde a câştigat patru trofee -, dar şi ale ultimilor doi ani, notează Mediafax.
Albumul său de debut, intitulat "My World 2.0", s-a vândut în aproape două milioane de exemplare în Statele Unite.



Foto: AFP / Mediafax

 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • teresa pe 18 Ian 2013, 20:11
    urra

    sa gasit cineva care sal omoare parca e o capra spinzurata cind cinta fooooooooooooooo

    1
    0

  • Geanina pe 13 Dec 2012, 18:37
    OMG

    O nu ,nu Justin.Idolul meu,sper sa se rezolve toata treaba asta si aia sa nu se mai lege de Justin.PUPICI

    2
    2

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod