Justin Bieber cântă în duet cu Michael Jackson

Un cântec înregistrat de Michael Jackson cu puţin timp înainte de moartea sa, în 2009, care a fost apoi reorchestrat pentru a conţine o partitură vocală cu Justin Bieber, a fost lansat vineri pe internet.
Piesa se intitulează "Slave 2 The Rhythm" şi a fost înregistrată de "regele muzicii pop" cu puţin timp înainte de a muri, în iunie 2009, fiind ulterior reorchestrată pentru a conţine o partitură vocală cu Justin Bieber, informează site-ul contactmusic.com, citată de agenția Mediafax.

Tânărul cântăreţ canadian i-a adus un omagiu lui Michael Jackson pe Twitter, vineri, cu doar câteva minute înainte ca acest duet inedit să fie prezentat pe internet. "Sunt încântat de ceea ce urmează să apară pe piaţă.
MJ (iniţialele lui Michael Jackson, n.r.) a ridicat ştacheta foarte sus. Nu doar din punct de vedere al muzicii, ci şi a ceea ce înseamnă să fii un artist şi cum trebuie să îi tratezi pe fanii tăi. Mi-ar fi plăcut ca el să fie astăzi aici"
, a scris Justin.

Cântecul "Slave 2 The Rhythm" a ajuns deja şi în studiourile din Marea Britanie, unde a fost difuzat de postul Capital FM.
 
 
Michael Jackson a încetat din viaţă pe 25 iunie 2009, în Los Angeles, la vârsta de 50 de ani, în urma unei supradoze de medicamente.
El a fost unul dintre artiştii cu cele mai mari vânzări de albume din toate timpurile. 
 
Michael Jackson şi-a început cariera muzicală împreună cu fraţii săi, în trupa Jackson 5, promovată de celebra casă de discuri Motown, după care s-a lansat într-o strălucită carieră solo. Albumul său "Thriller", lansat în 1982, este considerat albumul cu cele mai mari vânzări din toate timpurile şi a câştigat opt premii Grammy. Şapte dintre aceste premii au fost obţinute pentru melodia care dă titlul albumului, notează Mediafax.
 
 

Justin Bieber, care a copilărit în oraşul Stratford din provincia canadiană Ontario, dar în prezent locuieşte în Statele Unite, a câştigat patru American Music Awards în 2010.
Albumul său de debut, intitulat "My World 2.0", s-a vândut în aproape două milioane de exemplare numai în Statele Unite ale Americii. Bieber s-a situat pe locul al treilea în topul celor mai influente persoane realizat de revista Forbes în anul 2012.


Foto: AFP/Mediafax

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
19 August 2013
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod