Justin Bieber a plătit pagubelele provocate casei vecinilor săi

Cântărețul a achitat 80.900 de dolari pentru pagubele provocate în incidentul petrecut în luna ianuarie când a aruncat cu ouă înspre casa vecinilor săi, în Los Angeles, a anunțat avocatul cântărețului canadian, scrie agenția UPI, citată de Agerpres.
Shawn Holley, avocata lui Bieber, a declarat luni curții din Los Angeles că Justin Bieber și-a îndeplinit unele dintre obligațiile sale în slujba comunității, conform verdictului pronunțat de curte, respectiv plata pagubelor. Însă cântărețul canadian mai are de efectuat 5 zile de muncă în folosul comunității și 12 ședințe de control al stărilor de furie, potrivit UPI.

Justin Bieber nu a contestat delictul de vandalism de care a fost acuzat. Vecinii săi au declarat la momentul incidentului că interpretul canadian le-a distrus tencuiala casei, realizată în stil venețian.
Cartierul din Los Angeles unde locuiește Justin Bieber, Calabasas, este unul exclusivist cu locuințe foarte scumpe.

Până la 10 februarie 2015, când are loc o nouă înfățișare în sala de judecată, Justin Bieber trebuie să ispășească întreaga pedeapsă stabilită de curtea din Los Angeles, iar până în 2016 rămâne sub supraveghere în serviciul de probațiune (alternativă la sistemul de detenție).


Foto: AFP/Mediafax
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod