Julie i-a interzis Danei Săvuică să vină la concertul ei din club Tribute! Tânăra a cântat alături de VUNK

Julie, fiica Danei Săvuică: „Am rugat-o pe mama să nu vină la concert. Am vrut să mă descurc singură”.
Clubul Tribute din Bucuresti s-a dovedit a fi neîncăpător joi seară, la concertul pe care trupa VUNK l-a susţinut de Mărtisor, concertul desfăşurându-se cu casa închisă, în prezenţa a peste 500 de persoane.

Băietii de la VUNK au pregătit o serie de duete surpriză cu acest prilej, invitatele speciale ale serii fiind Julie, fiica Danei Săvuică, Alexandra Ungureanu, Alexandra Uşurelu şi Maria Radu.

Julie Stanciu, fiica Danei Săvuică, a urcat pentru prima dată pe scenă în fata unui public numeros.
Cu toate că toată lumea aştepta ca Dana Săvuică să fie în primul rând, pentru a-şi încuraja fiica, aceasta a avut interzis la concert.

„Am avut foarte mari emotii pentru că este primul eveniment major la care urc pe scenă. Mie îmi plac trupele pop-rock, iar VUNK se numără printre favoritii mei. Cât despre mama... am rugat-o să stea acasă pentru că sunt majoră şi pot să mă descurc şi singură. Are încredere în mine şi mă susţine în tot ceea ce fac”, a declarat Julie Stanciu.

Julie a urcat pe scenă şi a cântat alături de VUNK piesa „Astăzi nu te mai iubesc”, iar duetul a fost primit foarte bine de cele peste 500 de persoane ce au luat parte la concert.

„Am hotărât să stau acasă şi să o las pe Julie să se descurce singură.
Am lasat-o să se bucure singură în lumina reflectoarelor. Nu vreau să zică lumea că sunt ca mama fetelor de la Cheeky Girls”
, a precizat Dana Săvuică.

Trupa VUNK a sustinut un concert de aproape 90 de minute, iar în prima parte pe lângă Julie au mai urcat pe scenă Alexandra Ungureanu şi Alexandra Uşurelu. În a doua parte a recitalului, băietii au punctat un duet cu Maria Radu. Din repetoriul VUNK nu au lipsit piese precum „Vreau o tară ca afară”, „Pleacă”, „Artificii pe tavan” sau „La orice oră”.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod