Julia Roberts si Tom Hanks, din nou impreuna. Acum, in Larry Crowne!

5 Iulie 2011
Facebook Twitter Comenteaza
Julia Roberts si Tom Hanks, din nou impreuna. Acum, in Larry Crowne!
Un angajat model, un elev constiincios, un prieten cald si saritor! El este Tom Hanks in rolul lui Larry Crowne.

Filmul cu acelasi nume prezinta povestea unui om obisnuit pe care recesiunea si consecintele ei l-au ajutat sa se reinventeze si sa descopere o noua sansa in viata.

Avandu-i in distributie pe: Tom Hanks, Julia Roberts, Nia Vardalos, Bryan Cranston, Wilmer Valderrama si Cedric the Entertainer si o regie si scenariu semnate de acelasi Tom Hanks, filmul Larry Crowne va rula incepand de vineri, 8 iulie, la cinematografele bucurestene: Hollywood Multiplex Bucuresti Mall, Movieplex, in reteaua Cinema City din Bucuresti (Cotroceni si Sun Plaza) si din tara: Cluj, Arad, Bacau, Braila, Baia Mare, Timisoara si Pitesti precum si la Odeon Cineplex Cluj-Napoca.

Inainte de a fi demis, amabilul Larry Crowne (Tom Hanks) era angajatul model al unui hipermarket pentru care lucrase inca de cand parasise Marina.
Dar acum, cu demisia in brate, cu ipoteca neplatita si nestiind cu ce sa-si ocupe timpul liber aparut pe neasteptate, Larry nu are alta varianta decat sa asculte sfatul bunilor sai prieteni si vecini, Lamar (Cedric the Entertainer) si B’Ella (Taraji P. Henson) si sa se intoarca la scoala, la colegiul de stat, ca sa o ia de la inceput.


Aici, Larry intra intr-un grup pitoresc de studenti - din care fac parte si fermecatoarea Talia (Gugu Mbatha-Raw) si prietenul ei, Dell, (Wilmer Valderrama) -, studenti care vin la cursuri cu scuterele si pe care ii uneste speranta intr-un viitor mai bun.
Spre marea lui surprindere, Larry face o adevarata pasiune pentru profesoara lui de oratorie, Mercedes Tainot (Julia Roberts), care si-a pierdut inflacararea pentru profesorat, asa cum si-a pierdut-o si pe cea pentru sotul ei cel ratat, Dean (Bryan Cranston), dar pentru care Larry va deveni o permanenta sursa de inspiratie.

Comedia Larry Crowne / Larry Crowne are o durata de 99 de minute si este distribuit de Hollywood Multiplex Operations. Din 8 iulie pe marile ecrane din Romania!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod