Johnny Depp se însoară cu Amber Heard

Actorul a confirmat, într-un interviu acordat în emisiunea "Today" a postului NBC, că s-a logodit şi se va căsători cu actriţa Amber Heard, despre care spune că este "o sudistă frumoasă, dulce şi foarte bună" cu el.
Starul american, în vârstă de 50 de ani, a confirmat acest eveniment la o zi după ce a fost fotografiat în timp ce purta un inel de logodnă feminin pe degetul inelar de la mâna stângă, fapt care a contribuit la răspândirea zvonurilor despre o viitoare căsătorie a actorului cu Amber Heard.

Amber Heard, în vârstă de 27 de ani, originară din Texas, a jucat alături de Johnny Depp în filmul "Jurnalul unui iubitor de rom/ The Rum Diary" (2011). În anul următor, Depp s-a despărţit de partenera lui de viaţă, actriţa şi cântăreaţa franceză Vanessa Paradis, cu care are doi copii, relatează agenția Mediafax.

Johnny Depp, care se află în prezent în plin turneu de promovare a noului său film, SF-ul "Transcendence", a spus de asemenea că Amber Heard este "o fată minunată".

"Este şi extrem de isteaţă", a adăugat el.

Relaţia dintre Johnny Depp şi Amber Heard, care a declarat că este bisexuală, nu a fost mereu lipsită de probleme, aceasta punând, la un moment dat, capăt idilei lor după ce a decis că vrea să fie singură.

Johnny Depp şi Vaness Paradis - care au împreună doi copii: Lily Rose, de 14 ani, şi Jack, în vârstă de 11 ani - s-au despărţit în iunie 2012, după o relaţie de 14 ani, notează Mediafax.


Foto: Hepta
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod