John Rock, alias David Stef lanseaza albumul Moonlight Surfin

Elev al maestrului AG Weinberger, David Stef, sau John Rock este azi un virtuoz al chitarei care chiar trebuie luat in seama.
Extrem de talentat, azi ne surprinde cu lansarea unui album nou, numit “Moonlight Surfin”, un album instrumental, cu influente art-rock, , surf, jazz, hindy,  dar si accente rockabilly. Contine cinci teme muzicale, care pot oferi oricarui iubitor de muzica buna momente speciale.

AG Weinberger isi aminteste de primele ore de chitara ale lui David Stef: “ Acum vreo sase ani a ajuns la scoala mea privata un pusti care de la primele intalniri si-a asumat determinarea si talentul pentru a se adanci in tainele chitarii.
Acum, dupa ani lungi de studio, ma mandresc cu un tanar muzician care si-a castigat dreptul pentru o cariera stralucita in business music. Are prerogativele unei povesti de succes, are talent componistic, are bun gust, e disciplinat, se poarta cu reverenta si canta extrem de bine la chitara.”

Up-tempo-ul “Moonlight Surfin'“ te invita sa navighezi departe, la lumina lunii

Cu un ton cald, “Another Day, Another Way”, este ca o zi de plaja sub soarele californian. Balada jazz “Far Far Away” te pune imediat intr-o stare meditativa,  iar amintirile te invadeaza si te trimit intr-o lume secreta, cunoscuta doar de tine.
Raga-ul “Rejoice!”, de inspiratie hindy, este o poveste din Orient cu camile, cu djembe (instrument oriental de percutie), cu „bazait” de sitar (acel sunet intrigant), cu foarte multa lume. Piesa de final a EP-ului, “Big City Life”, o balada urbana laid-back, este o plimbare cu masina prin noapte, pe strazile golite de lume ale  unui oras ca New York...
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod