Jessica Simpson nu se poate abtine de la fast food

1 Martie 2009
Facebook Twitter Comenteaza
Jessica Simpson nu se poate abtine de la fast food

De curand, vedeta l-a reangajat pe fostul sau antrenor personal, pentru ca nu poate rezista fara a se "infrupta" din produsele fast food.

Cantareata, care in ultimul timp a fost aspru criticata pentru kilogramele in plus pe care le-a acumulat, s-a decis sa urmeze un program strict de fitness impreuna cu antrenorul Mike Alexander.

"Pur si simplu, nu poate rezista produselor fast food si de aceea are nevoie de cineva care sa ii poarte de grija in ceea ce mananca. Cand este stresata, Jessica simte nevoia sa manance tot mai mult", a declarat o sursa apropiata cantaretei, citata de FemaleFirst.

Artista, in varsta de 28 de ani, care are o relatie cu jucatorul de fotbal american, Tony Romo, a declarat ca va lansa o linie de rochii care sa le faca pe femei sa se simta sexy.

"Stiu ce le face pe femei sa se simta bine! Am fost criticata mereu pentru formele pline pe care le am si de aceea m-am decis sa creez o serie de haine si accesorii care le vor face pe femeile ca mine sa se simta grozav si sa fie mandre de felul in care arata", a declarat vedeta.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod