Se pun in vanzare ultimele bilete pentru concertul Madonna

2 Martie 2009
Facebook Twitter Comenteaza
Se pun in vanzare ultimele bilete pentru concertul Madonna

Incepand cu 3 martie 2009 se va pune in vanzare restul de bilete pentru concertul pe care Madonna il va sustine, pe 26 august, in Bucuresti, in cadrul turneului Sticky & Sweet Tour.

Biletele vor fi disponibile publicului larg la toate categoriile de pret: 120, 160, 600 si respectiv 800 lei (cele VIP), putand fi achizitionate online, de pe MyTicket.ro precum si din reteaua Diverta. Pachetele Gold, ce includ un bilet VIP intr-o zona premium, acces in Zona si Cortul VIP, precum si alte beneficii, pot fi achizitionate doar de pe MyTicket.ro, la pretul de 2250 lei.

Pana o vor vedea live in cadrul turneului Sticky & Sweet, fanii artistei se pot bucura de un scurt rezumat de colectie al celor peste 25 de ani de cariera ai divei: 300 de obiecte apartinand Madonnei, stranse la un loc in cadrul expozitiei "Simply Madonna: Materials From The Girl".


Printre exponate se numara si elemente din garderoba filmelor "Evita" si "In a League of Her Own", rochia roz purtata in videoclipul piesei "Material Girl", precum si celebra bustiera din videoclipul "Open Your Heart".

"Aceasta este o colectie fara precedent pentru Madonna si reprezinta fiecare etapa a stralucitoarei sale cariere de pana in prezent", a declarat curatorul expozitiei, Ted Owen. Inedita expozitie de haine, costume, fotografii, tinute speciale si elemente de recuzita folosite de Madonna in concertele sale de-a lungul timpului, va fi deschisa publicului pana pe 22 martie, la Londra.
 

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod