Jessica Alba considera ca Julian McMahon este irezistibil

Facebook Twitter Comenteaza
Jessica Alba considera ca Julian McMahon este irezistibil

Julian McMahon, actor in serialul "Prietenie pe muchie de cutit", difuzat la Pro Cinema, face ravagii, la cei 40 de ani ai sai, printre reprezentantele sexului frumos. Chiar si Jessica Alba, devenita mamica in urma cu cateva zile, a recunoscut ca, daca nu ar fi fost casatorita, sigur nu ar fi rezistat sarmului lui Julian.

"Nimeni nu este imun la farmecul lui", a spus Jessica Alba despre Julian McMahon, care i-a fost partener in filmul "Cei patru magnifici". "Cred ca atat barbatii, cat si femeile, indiferent de orientarea lor sexuala, viseaza la o relatie cu Julian, pentru ca este pur si simplu irezistibil", a mai adaugat Jessica Alba, care, la inceputul acestui an, pe cand era inca insarcinata, a fost surprinsa de fotografi sarutandu-se cu McMahon.

De acceasi parere cu Alba este si Rosie O'Donnell, admiratoare impatimita a vedetei din "Prietenie pe muchie de cutit", dar si Sandra Bullock, care i-a fost partenera in filmul "Premonitia".
Bullock a spus ca "Julian nu numai ca arata foarte bine, dar ne-am si distrat foarte bine la filmari. Este un barbat fascinant".

In ceea ce-l priveste pe McMahon, care interpreteaza in "Prietenie pe muchie de cutit" rolul unui medic specializat in chirurgie estetica, in realitate acesta prefera frumusetile pur naturale, neatinse de lama... bisturiului.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod