Jerry Seinfeld lasa bacsisuri grase pentru mancare buna

Facebook Twitter Comenteaza
Jerry Seinfeld lasa bacsisuri grase pentru mancare buna

Jerry Seinfeld nu se zgarceste atunci cand vine vorba de bacsisuri. Desi Jerry Seinfeld, personajul din serial, calcula exact procentul pe care trebuie sa-l lase chelnerului, deseori dupa ce analiza atent prestatia acestuia, Seinfeld cel din realitate nu numai ca nu calculeaza, dar este si generos si fara pretentii. Comicul a luat de curand pranzul intr-un restaurant din Baltimore, iar cand chelnerita i-a adus nota de plata, in valoare de 40 de dolari, Seinfeld i-a lasat inca 40 de dolari bacsis.
Pentru o portie de aripioare crocante si niste rulouri, bacsisul de 100% a fost mai mult decat generos.

De fapt, bacsisul de 40 de dolari a fost singurul lucru care l-a dat de gol pe Seinfeld in Baltimore, actorul aflat in oras pentru un spectacol de comedie incercand sa stea cat mai ascuns de ochii lumii. Jessica Pickard, chelnerita care l-a servit pe Seinfeld la restaurantul Regi's, a marturisit ca se astepta la cu totul altceva din partea comicului. "Credeam ca o sa fie mai rautacios, ca va rade de mine si de mancarea pe care o servesc, dar nu a fost asa.
Avea pe cap o sapca de baseball si se ascundea in spatele unui ziar. Chiar voia sa se integreze in peisaj", spune chelnerita. "Cel mai mult m-a surprins, insa, bacsisul. Mi-a lasat exact valoarea notei, iar asa ceva nu mi s-a intamplat niciodata".

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod