Jennifer Love Hewit a fost ceruta de sotie pe scena

22 Iulie 2009
Facebook Twitter Comenteaza
Jennifer Love Hewit a fost ceruta de sotie pe scena

Jennifer Love Hewit a fost ceruta de sotie in direct, pe scena, de catre iubitul sau, comedianul Jamie Kennedy, potrivit femalefirst.co.uk.

Actrita din "Mesaje de dincolo", care are o relatie cu colegul sau de platou, Jamie Kennedy, de la inceputul acestui an, a fost incantata cand iubitul sau a ingenunchiat in fata sa pe scena si a cerut-o de sotie.

Jamie Kennedy se afla pe scena de doua ore, in cadrul unui spectacol live, cand i-a cerut iubitei sale sa vina langa el.

Un spectator a declarat: "Jamie a chemat-o pe Jennifer pe scena alaturi de el.
Cineva din public a strigat 'Casatoreste-te cu ea!', moment in care Jamie s-a asezat in genunchi si a cerut-o de sotie. Jennifer a acceptat si toata lumea prezenta a aplaudat".

Jennifer a declarat recent ca asteapta cu nerabdare ca Jamie sa o ceara de sotie si chiar se gandea la un "termen limita" pentru aceasta propunere.

Actrita in varsta de 30 de ani a declarat in mai: "Termen limita? Daca pana la anul pe vremea asta nu ne pregatim de nunta, atunci este o 'problema'" .
Jennifer si Jamie s-au intalnit in 2007 pe platoul de filmare al filmului "Ghost Whisperer" ("Mesaje de dincolo"). Cei doi au fost vazuti impreuna la putin timp dupa ce Jennifer s-a despartit de fostul sau logodnic, Ross McCall.

Actrita a mai declarat ca este mai fericita ca niciodata de cand a inceput relatia cu Jamie.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod