Jennifer Lopez cântă în România

Vedeta a confimat oficial includerea Bucureştiului pe harta turneului său mondial "Dance Again", urmând să concerteze pe 14 noiembrie la complexul Romexpo.

J Lo, aşa cum este cel mai bine cunoscută vedeta americană, şi-a început cariera muzicală în 1999, iar în prezent are la activ şapte albume de studio, vândute în peste 55 de milioane de exemplare în întreaga lume.

Cele mai recente succese ale artistei sunt single-urile "On The Floor" şi "Dance Again", realizate în colaborare cu rapper-ul Pitbull, care au ocupat locul întâi în topurile din întreaga lume, inclusiv în cele româneşti.

Turneul "Dance Again" a debutat pe 14 iunie, în Panama City, pentru a continua pe continentul sud-american. Acolo, artista a cântat în Venezuela, Chile, Argentina şi Brazilia şi apoi s-a îndreptat către America de Nord.

În primele zile ale lunii octombrie, J Lo va ajunge în Europa, unde va cânta mai întâi în ţări precum Portugalia, Spania, Elveţia, Italia, Germania, Belgia şi Franţa, pentru ca apoi să se îndrepte către ţările scandinave. După un periplu în Rusia şi alte state din estul Europei, J Lo va ajunge în România, pe 14 noiembrie, informează agenția Mediafax.

J Lo a anunţat recent că, prin intermediul site-ului său, intenţionează să interacţioneze cât mai mult cu fanii, care au şansa de a câştiga bilete la concerte, premii surpriză şi chiar invitaţii în backstage.

Evenimentul este organizat de Marcel Avram şi East European Events, în colaborare cu D&D East Entertainment.

Biletele pentru concertul de la Bucureşti al cântăreţei Jennifer Lopez sunt puse în vânzare prin reţeaua Eventim - magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librăriile Humanitas, Cărtureşti şi online, pe www.eventim.ro.
Biletele au preţuri care diferă în funcţie de amplasarea în spaţiul de spectacol - 958,50 de lei (VIP Exclusive), 745,50 de lei (VIP), 298,20 de lei (Golden Circle), 191,70 de lei (Normal Circle), 106,50 de lei (Standing Level 2).

 

 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod