Jennifer Lopez a câştigat 37 de milioane de dolari ca jurat în American Idol

Jennifer Lopez va încasa 15 milioane de dolari pentru a fi din nou în juriul "American Idol". Cu acest onorariu, artista americană a devenit una dintre cel mai bine plătite vedete care jurizează concursuri de televiziune.
Jennifer Lopez a semnat un contract pentru a reveni în juriul emisiunii TV "American Idol", produsă de postul de televiziune Fox, potrivit unor surse citate de femalefirst.co.uk.

Jennifer Lopez va încasa 15 milioane de dolari pentru a fi din nou în juriul "American Idol", scrie Mediafax. Cu acest onorariu, artista americană a devenit una dintre cel mai bine plătite vedete care jurizează concursuri de televiziune.

În vârstă de 44 de ani, Jennifer Lopez, care a jurizat "American Idol" în 2011, a negociat cu producătorii show-ului pentru a obţine un loc de jurat în cel de-al 13-lea sezon al emisiunii.

Onorariul primit de Jennifer Lopez l-a egalat pe acela primit de Britney Spears de la producătorul Simon Cowell pentru a apărea în juriul versiunii americane a emisiunii "X Factor" în 2012, însă este cu 2 milioane de dolari mai mic decât suma primită de Mariah Carey anul trecut, când a înlocuit-o pe Jennifer Lopez în juriul de la "American Idol".

Jennifer Lopez a primit 12 milioane de dolari atunci când a debutat în juriul emisiunii "American Idol", în al 10-lea sezon al show-ului, iar în 2011 artista americană a primit pentru acelaşi rol de jurat un onorariu de 20 milioane de dolari.

Se crede că directorii postului Fox au invitat-o pe Jennifer Lopez să revină în această emisiune întrucât artista intenţionează să se stabilească definitiv la Los Angeles, deoarece gemenii ei în vârstă de cinci ani, Max şi Emme, se pregătesc să meargă la o grădiniţă din acest oraş.

"«American Idol» i-ar permite să facă acest lucru, gemenii vor merge în curând la grădiniţă şi stabilitatea este foarte importantă pentru ei şi pentru Jennifer în această perioadă.
Ea caută în acest moment o grădiniţă potrivită pentru ei, la Los Angeles. În plus, dacă va locui acolo permanent, va putea să se concentreze şi asupra carierei de actriţă şi va putea avea alte proiecte, precum cele din industria modei", a declarat o sursă.

Anunţul oficial referitor la revenirea cântăreţei în juriul de la "American Idol" va fi făcut în săptămânile viitoare. Totodată, presa americană afirmă că juriul emisiunii va reveni la formatul iniţial, alcătuit din trei membri, ca la ediţia inaugurală din 2002, când juriul a fost alcătuit din Simon Cowell, Paula Abdul şi Randy Jackson.

Cântăreţul country Keith Urban are mari şanse să revină şi el în juriul acestei emisiuni, în timp ce numele celui de-al treilea membru al juriului nu a fost deocamdată dat publicităţii. Se pare că wiil.i.am, membru al grupului Black Eyed Keas, are mari şanse să devină cel de-al treilea membru al juriului.

Jennifer Lopez, în vârstă de 44 de ani, a devenit celebră în calitate de actriţă, înainte de a deveni o vedetă a muzicii pop.
De când a devenit cunoscută în anii 1990 cu rolul din sitcomul "In Living Color", Jennifer Lopez s-a transformat într-un star de talie mondială, remarcându-se în filme precum "Selena", "Trenul cu bani", "Anaconda", "Eu cu cine mă mărit?", "Camerista/ Maid in Manhattan", "Plan de rezervă" şi "Pregăteşte-te, că vine!". Şi-a lansat albumul de debut, "On the 6", în 1999. Jennifer Lopez s-a remarcat şi în calitate de jurat al emisiunii-concurs "American Idol", dar şi cu numeroase albume pop, care s-au vândut în peste 75 de milioane de copii. Jennifer Lopez este şi o femeie de afaceri cu un simţ antreprenorial dezvoltat, artista lansându-şi propria companie de producţie, o linie vestimentară şi o gamă de parfumuri. În 2012, Jennifer Lopez a ocupat primul loc în topul celor mai bine plătite vedete de la Hollywood, întocmit de revista Forbes, cu venituri de 52 de milioane de dolari.

Jennifer Lopez are doi copii - gemenii Max şi Emme, născuţi pe 22 februarie 2008 - cu cel de-al treilea soţ al ei, cântăreţul Marc Anthony.
În iulie 2011, cuplul şi-a anunţat despărţirea, iar Marc Anthony a depus actele de divorţ în aprilie 2012. Din octombrie 2011, Jennifer Lopez are o relaţie cu dansatorul Casper Smart.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod