Jennifer Garner este proprietara unei case noi

Facebook Twitter Comenteaza
Jennifer Garner este proprietara unei case noi

Vedeta serialului "Alias", difuzat la Pro Cinema, a facut o schimbare de locuinta, lasind in urma racoarea din New York pentru cerul insorit din Los Angeles.

In ultima vreme, Garner si sotul ei, Ben Affleck, au fost la vanatoare de case, iar in cele din urma au reusit sa gaseasca locuinta ideala: o casa cu sapte dormitoare, 12 bai si o curte imensa, in care fiica lor in varsta de doi ani, Violet, sa se joace in liniste. Cei doi au vizitat casa de mai multe ori inainte sa se decida sa o cumpere, iar Violet a avut cel mai greu cuvant de spus in acest proces. Doar cand au fost convinsi ca lui Violet ii place noua casa, Jennifer si Ben s-au hotarat sa puna banii jos si sa faca din frumoasa proprietate noul camin al familiei Affleck.

In plus, pentru a intregi familia, Jennifer, Ben si Violet au facut si un drum la un magazin de animale, unde au petrecut o buna bucata de timp jucindu-se cu pisici si catelusi. Desi inca nu si-au luat un animal de companie, fericitii parinti se gandesc serios sa-i ia lui Violet un prieten patruped.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod