Jennifer Aniston și Justin Theroux s-au despărțit

Actorii Jennifer Aniston şi Justin Theroux au anunţat că se despart, după mai puţin de trei ani de căsnicie. Cei doi au avut o relație de șapte ani.
„Am decis să ne anunţăm despărţirea. Am luat această decizie de comun acord şi cu iubire la sfârşitul anului trecut”, au anunţat Aniston şi Theroux, potrivit news.ro.

Jennifer Aniston, în vârstă de 49 de ani, şi Justin Theroux, în vârstă de 46 de ani, s-au căsătorit în august 2015. Cei doi nu au precizat motivul pentru care au hotărât să se despartă.

„Suntem doi cei mai buni prieteni care au decis să nu mai formeze un cuplu. Însă, ne dorim să ne continuăm prietenia pe care o preţuim.
În mod normal, am fi făcut acest lucru în privat, dar luând în considerare că industria bârfei nu poate rezista unei oportunităţi pentru a specula şi inventa, am vrut să vă spunem adevărul direct”
, au mai transmis cei doi actori. 

Jennifer, care a împlinit 49 de ani pe 11 februarie, și-a sărbătorit ziua de naștere alături de un grup de prieteni. Justin lipsește din fotografiile de grup realizate la petrecerea la care au participat cele mai bune prietene ale actriței, inclusiv Courtney Cox, fosta sa colegă din serialul Friends.




Anunţul despărțirii a devenit imediat unul dintre cele mai populare subiecte pe platforma de socializare Twitter, unde fanii au comentat despre o posibilă împăcare a actriţei Jennifer Aniston cu Brad Pitt.

Pitt şi Aniston au divorţat în 2005, actorul începând o relaţie cu actriţa Angelina Jolie, de care s-a despărţit în anul 2016.
Actorul este singur în prezent, iar divorţul său de Jolie se află în derulare într-o instanţă privată. 

16 Februarie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod